lauantai 20. elokuuta 2011

Abstraktia kynsitaidetta

Tälläistä tänään. Omasta mielestä jotenkin yksinkertaiset kynnet, en vain millään kyennyt keksimään mitään, mikä olisi tuohon vielä sopinut. Kaipa se sitten tarkoittaa ettei mitään enää tarvita? (: Pelkäsin vähän että miten tuo sahalaitakohdan mattauskin onnistuu, mutta hyvin meni. Ristiriitaista sinänsä, etten ajattele näistä mitään ihmeellistä, mutta jotenkin katse hakeutuu kynsiin koko ajan :D Hassua.


Pohjalla lilasävyistä glitterlakkaa, sen päälle päälyslakka, kärkiin sinertävää lakkaa jonka sahalaitareunat ensin muotoilin dotting toolilla ja sen jälkeen nail art -lakalla. Sahalaitojen kulmiin liloja helmenpuolikkaita ja sinertävälle alueelle mattapäälyslakka. Katselen näitä kynsiä vähän väliä tässä kirjoitellessani ja alan kohta pitää näistä...


Tuon minersin lakan kanssa kyllä meni hermot. Se on niin vetelää ja sudin varsi on niin pitkä, että siinä vaiheessa kun alat sivellä sitä kynsiisi, varresta tippuu pisaroita pöydälle ja vaatteille jne. Raastavaa.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava aluslakka
-Maybelline Colorama 3 Tutti Fruitti
-Mavala Mavadry
-miners Denim Shorts
-Kiss Nail Art Pearl Blue
-kirkasta lakkaa helmenpuolikkaiden kiinnitykseen
-Rimmel Lycra Pro Matte Finish
-helmenpuolikkaita
-helmitikku

Rimmelin uudet I <3 Lasting Finish -lakat ovat kyllä tosiaan menneet kuin kuumille kiville. Disco Ball on keikkunut monissa blogeissa ja kaupoissa on standit tyhjillään. Viimeksi tänään sittarissa tarkistin asian ja vain muutamaa sävyä oli muutama hassu pullo jäljellä. En muista tälläistä nähneeni ihan vähään aikaan (: Liekö halpa hinta syynä?

Edit. Suurensin kuvakokoa. Taidan pitää suuret kuvat jatkossakin (:

9 kommenttia:

 1. tuli tummansinisistä rajakuvioista mieleen sydänkäyrä :D mutta oikeen kivan näköset (:

  VastaaPoista
 2. Kivat kynnet :) Itse olen ainakin vielä sokkarilla nähnyt noita Rimmelin uusia lakkoja.

  VastaaPoista
 3. 3nn: Kiitos paljon (:

  hansu: Itselläkin tuli! :D Ja olivat sen näköisiä vielä enemmän kun noita helmenpuolikkaita ei ollut. Kiitosta vain (:

  Rose: Kiitos (: Juuh onhan niitä ripoteltuna vielä täälläkin jossain :D Mutta ainakin Disco Ball ja se minttuväri on loppuunmyytyinä kaikkialla, mistä oon katsonut (:

  VastaaPoista
 4. Paljon noi lakat maksaa ? :)

  VastaaPoista
 5. Riippuu mitä lakkaa tarkoitat? (: Yves Rocherin aluslakka, Tutti Fruitti ja kirkas lakka on hankittu huuto.netistä alle parilla eurolla, Mavadry maksaa noin kympin ja Rimmelin mattapäälyslakka noin kahdeksan euroa, minersin lakat myytiin juuri pois Sokoksilla 1,90 ja noita nail art -lakkoja saat Anttiloista, Prismoista yms isommista tavarataloista kolmen kappaleen pakkauksissa 13,90€ (: Auttoiko?

  VastaaPoista
 6. Minäpä kotiutin eilen Disco Ballin meidän lähicittarista.. ;))

  VastaaPoista
 7. Hienoa! (: On se vain niin ihana <3 Itsellä se on vielä kiltisti odottamassa vuoroaan mutta toivottavasti pääsen näkemään sen sitten sinun blogissasi (:

  VastaaPoista
 8. Kyllä, itseasiassa seuraavassa postauksessa.. :)

  VastaaPoista