sunnuntai 21. elokuuta 2011

Kun epätoivo iskee

Epätoivoisesta kynsibloggarista syntyy tälläistä jälkeä. Tein ensin aivan täysin erilaiset kynnet mutta ne olivat yksinkertaisesti niin kamalat, että ne oli pakko ottaa pois. Sitten vaan taas tyhjästä ideoimaan ja tässä lopputulos. Ei nyt mitenkään kummoiset, mutta turhautuneisuus oli sitä luokkaa että en jaksanut enää paljoakaan lähteä virittelemään. Näihinkin piti tulla eräs todella hyvä idea, joka toteutuksen tasolla oli sitten aivan surkea. Kynsikorukin on unohtunut kuvista, huokaus...


Pohjalla vaaleanlilaa metallilakkaa, kärkiin töpötelty tummanlilaa glitterlakkaa, päälle musta cracklelakka ja kolmionmuotoisia strasseja. Turhautuneen kynsipäivän ratkaisu.


Nuo Flormarin supershinet ovat muuten ihan mahtavia töpöttelyliukuvärjäyksessä! Näyttävät ihan irtoglitteriltä tai ainakin tämä mitä minä laitoin näytti. Efekti tosin hävisi cracklen alle mutta aion kyllä tehdä saman uudestaan (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Nivea Colour Dynamite 712 Ice Rose
-Flormar Supershine U06
-H&M Cracked Black
-Mavala Mavadry
-strasseja
-strassitikku

Että näin tänään. Taitaa olla viisaampaa lopettaa postaus ajoissa, ennenkuin joku saa vielä angstin yliannostuksen. Onneksi huomenna on uusi päivä.

6 kommenttia:

 1. Mulla oli tänään myös aivan todella järkyttävän huono kynsipäivä, mutta varmaankin noin kahden tunnin ja neljä kertaa poistettujen lakkausten jälkeen sain aikaiseksi tosi kivat liukuvärjäykset.. :))

  VastaaPoista
 2. Voi ei :D Miten sä oikein jaksoit? Mulla iski ketutus jo ensimmäisten pieleenmenneiden lakkausten kohdalla... Noh odotan innolla että pääsen nuo liukuvärjäykset näkemään! (:

  VastaaPoista
 3. Täällä oli kans yks vähän turhauttava päivä :D Tosi kivathan nuo on! Vaikka eihän se koskaan miellytä itseä jos on jotain muuta suunnitellut :)

  VastaaPoista
 4. Taitaa olla tänään sitten joku yleinen turhautumispäivä (: Ja kiitos, vähän tuntuvat lähinnä hätäratkaisulta.

  VastaaPoista