perjantai 12. elokuuta 2011

Yhdet melkein onnistuneet kynnet

Ärsyttää. Idea oli omasta mielestäni kiva ja kaikki meni hyvin tiettyyn pisteeseen asti, mutta loppua kohden alkoi kauhea totuus paljastua. Ensinäkin, tein virheen ja laitoin tarrat märälle lakalle, jonka oletin olevan jossain määrin jo kuivunut. Aloin sitten laittamaan noita mikrohelmiä ja sillä aikaa tarrat alkoivat kupruilla ja vetää lakkaa mukanaan irti kynnestä. Joo, tosi kiva. Tökin niitä takaisin edelleen märkään lakkaan ja ne tyytyivät sitten vain painumaan keskeltä kuppimaisiksi. Eikä siinä vielä kaikki, reunojen puhdistuksen yhteydessä huomasin että hupsis, valkoista aluslakkaa näkyy joka reunasta. Tässä vaiheessakin jo ketutus alkoi olla sitä luokkaa että oksat pois. Kaiken kruunasi vielä myöhäinen ajankohta: aikaa kynsille alkoi olla vasta suht myöhään illalla ja tottakai ehti tulla pimeä. Niin komea kuin tämänöinen täysikuu onkin, se ei yhtään auta surkeaa kameraani! Puutteellisessa ja keltaisessa valaistuksessa en saanut otettua edes kelvollisia kuvia eli en voi esittää teille sitäkään, miten ihana neonpunainen pohjaväri minulla oli. Arggggggggh.


 Alla todella ärtsyä neonpunaista, keskellä glitterlakalla tehty osio joka rajattu nail art -lakalla, osion keskellä kukkatarrat ja rajausten päällä mikrohelmiä. Onnistuneena näistä olisi kyllä tullut melkoisen hienot. Rakastan värejä ja etenkin räikeitä sellaisia kuten neoneja ja siksi tykkäsin tästä lakkauksesta erityisesti. Niin sääli...


Onneksi punainen neonväri näkyy edes jotenkuten oikeana alemmassa tarvikekuvassa (: Ja olihan se esillä jo vähän aikaa sitten olleessa ostospostauksessa.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Wild and Crazy Montana
-Flormar Neon Colors N012
-Yes Love 2
-Kiss Nail Art Beach Green
-kirkasta lakkaa mikrohelmien kiinnitykseen
-Mavala Mavadry
-tarroja
-mikrohelmiä

Voin mainita, että kynsienvaalennusprojektini sujuu hyvin. Näin silmämääräisestikkin kynnet ovat jo paremmassa kunnossa. Esittelen tuloksia vaikka viikon käytön jälkeen (:

Yleensä en osta lakkoja normaalihinnalla, mutta nyt tuntuu että on pakko. Olen niiiiin ihastunut Rimmelin uutuuslakkaan, Disco Balliin. Pakko kai se on käydä hakemassa lähimmästä Anttilasta. Harvoin himoitsen jotain lakkaa näin kovasti! Hyvää kuvaa en löytänyt mistään, joten jos jotakuta nyt kiinnostaa tämä halureaktion aiheuttanut lakkarakkaus, voi hän sen googlettaa (:

2 kommenttia:

  1. Kivat kynnet :) Harmi vain, että toteutus ei sitten toiminut, niin kuin olisit halunnut. :/
    Itsekkin haluaisin tuon kyseisen lakan :).

    VastaaPoista
  2. Noh kiitos vain... (: Taitaa muuten olla suosittu lakka o: Ei eilen sittarista löytynyt kun katselin.

    VastaaPoista