maanantai 22. elokuuta 2011

Tänään diskotaan!

Party party! Mikäpä sen parempi aihe juhlia, kun 80-luvun diskolattia kynsillä. Diskopalloa en sentään tehnyt, mutta ajatelkaa nuo kimalteet diskopallon kimalteina :D Mielestäni nämä on aika hauskat ja pirteät, tyttömäisetkin (: Kynsikoru on taas unohtunut kuvista. Otan sen aina lakkauksien ajaksi pois ja muistan laittaa uuden vasta siinä vaiheessa kun kuvat on jo otettu ja kamera kiinni koneessa. Argh.


Ruutujen rajat tehty pinkillä nail art -lakalla, ruudut täytetty dotting toolia käyttäen pinkillä ja keltaisella ja kuorrutettu isopalaisella glitterillä. Kasarimeininkiä pienellä vaivalla.


Tykkäsin jostain oudosta syystä ihan tajuttomasti väkertää tuolla nail art -lakalla. Olisi tehnyt mieli piirrellä lisää viivoja sinne tänne, mutta ajattelin nyt edetä kuitenkin suunnitelman mukaan :D Tykkäsin myös lopputuloksesta ennen ruutujen täyttöä. Miksi viivat on niin kivoja?


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava aluslakka
-Kiss Nail Art Bikini Pink
-Yssy 50
-H&M Yellow
-Yssy 45
-Mavala Mavadry
-dotting tool

Minulla on nyt sitten kaksi samannimistä keltaista H&M:n lakkaa. Molemmat tulivat kesäpakkausten mukana ja molempien nimi on Yellow. Ainoa ongelma on siinä, etteivät ne ole edes samansävyiset. Tänään käyttämäni Yellow on tummempi vihertävänkeltainen, kun taas toinen Yellow on ihan puhdas pastellikeltainen. Voi henkkamaukka, miksette voi käyttää mielikuvitusta nimetessänne lakkoja? Ette aiheuttaisi tälläisiä ongelmatilanteita kynsilakkahamstereille. Itku.

Ja mikähän Nivealle on iskenyt, kun myyvät ainakin meidän Anttilassa kaiken värikosmetiikan pois alennuksilla? Kynsilakkojakin oli maukkaaseen 4€ hintaan ja kaikissa muissakin tuotteissa alennuslaput. Jos joku tästä tietää, saa valaista.

4 kommenttia: