tiistai 23. elokuuta 2011

Punk-prinsessa

Nämä kynnet loivat kyllä ihan itsensä. Alunperin suunnitelma oli tehdä jotain ihan muuta, vähän söpömpää, mutta näin kävi. Näistä tulee mieleen Union Jack, niitit ja punk. Minulla ei tosin ole mitään tekemistä punkin kanssa, en ole koskaan ollut mitenkään kapinallinen :D Viihdyn tälläisissä vähän rajummissakin kynsissä kuitenkin aivan mainiosti.


Pohjalla tummansinistä lakkaa, nail art -lakoilla vedetty rastit ja rastien väliin mikrohelmiä. Ah kun on koviksen näköiset.


Minulla ei oikeastaan ole edes rajoitteita siihen, millaisissa kynsissä viihdyn. En karsasta mitään värejä tai koristeita, ainoa mitä vältän on tylsyys. Yksivärisissä tai lähes yksivärisissä kynsissä ahdistaa ):


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Gemey Ultra Tenue 56 Bleu Nuit
-Kiss Nail Art Bikini Pink
-Kiss Nail Art Beach Green
-kirkasta lakkaa mikrohelmien kiinnitykseen
-Mavala Mavadry
-mikrohelmiä

Kynsikorukin on tällä kertaa mahtunut kuviin :D Muistin sen jopa jo siinä vaiheessa kun olin ottanut ensimmäiset kuvat. Huhhuh. Ei ole kuulkaa helppoa olla hajamielinen ihminen ): Sitä huomaa aina välillä laittavansa tyhjää maitolasia jääkaappiin tai heittävänsä roskia pyykkikoriin. Rankkaa on elämä.

6 kommenttia:

 1. haha, vähän hajosin tolle "laittavansa tyhjää maitolasia jääkaappiin ja heittävänsä roskia pyykkikoriin" :DD Minäkin olen tosi hajamielinen ja en ikinä muista teinkö sitä ja tätä ja jätinkö minkäki tavaran minne vai mihin sen sitten laitoin , unohtuiko ovi auki jne :D voivoi.Ei oo kyl elämä helppoo. Mut hei kivat kynnet!!

  VastaaPoista
 2. Joo-o :D Mulle oikeasti käy noin. Unohdan ihan törkeästi asioita ja kerron samoja juttuja uudelleen kun en muista oonko kertonut vai en :D Kiitos kehuista (:

  VastaaPoista
 3. Kivat kynnet. Ja heti huomasin, että kynsikoruhan se siinä roikkuu ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :D Kiva kun joskus muistan sen laittaa.

  VastaaPoista
 5. Hienot kynnet! Tykkään paljon, vaikka en minäkään mikään mitenkään "punk" ole. Mutta tuommoiset tyttömäiset värit punkahtavassa lookissa saa ne sopimaan tyttömäisempäänkin lookiin. :)

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos (: Totta, kyllä noi kivat neonvärit tekee näistä taviksellekkin sopivat.

  VastaaPoista