maanantai 15. elokuuta 2011

Ompelijan sormet

Paljastampa teille salaisuuden: minusta pinkki on melko tylsä väri kynsissä. Onhan se söpö ja tyttömäinen joo, mutta ehkä juuri siksi niin auttamattoman mielikuvitukseton, että minulla on aina vaikeuksia keksiä mitään pinkin lakan koristeluiksi. Noh, tuo mielipide loppui ainakin hetkellisesti tänään. Käyttämäni pinkki on niin ihana, että rakastin sitä jo ensisilmäyksellä. Kyllä tämä on minun täydellinen pinkkipinkkini.


Pohjalla siis täydellinen pinkki, Konadilla leimailtu nappeja ja koristelulakalla maalattu pieniä saksia ja ompeleita/leikkausmerkkejä. Tälläiset 3D-koristeettomat kynnet tänään (: Ette uskokkaan miten kävi luonnolle, kun en keksinyt yhtäkään fimoa, tarraa tai muuta koristetta, joka olisi teemaan sopinut. Jollakulla oli jokin aika sitten blogissaan esittelyssä pieniä nappeja, ai hitsi kun kaipasin niitä itsellenikin.


Tämä pinkkihän on ollut esittelyssä blogissani aiemmin (: Ihan ensimmäisiä ellei jopa ensimmäinen ostospostaus. Olemme nyt siis siinä vaiheessa kynsilakkajonossani, että esiteltyjä kynsilakkoja alkaa näkyä kynsillä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Maybelline Forever Strong Pro 155 Bubblegum
-Konadin sininen erikoislakka
-Kiss Nail Art Pearl Blue
-Rimmel Lycra Pro Matte Finish
-kuviot Konadin laatasta m16

Ja OMG, WTF ja BBQ päälle, minä nimittäin pääsin Mimaxin kynsikilpailun finaaliin! Jos joku alkuaikojeni lukija on käynyt finaalikynsiä jo tarkastelemassa, on saattanut bongatakkin minut, sillä osallistuin aikaisemmin blogissa esittelemilläni kynsillä. Käykäähän tykkäämässä! Suoraan kynsikuvaani pääset TÄSTÄ. Tykätäksesi sinun täytyy kuitenkin olla ainakin toistaiseksi Mimax -ryhmän jäsen ja voit tykätä vaikka kaikista finaalikynsistä :D Toivottavasti teistä joku katsoo myös minun kynteni tykkäämisen arvoisiksi! Uskokaa tai älkää, olen niin tajuttoman iloinen siitä, että edes pääsin finaaliin (:


Käytiin tänään miehen kanssa vähän ostoksilla, kun Tokmannilla oli taas kerran Evelinen lakat alennuksessa, 1€/kpl. Eihän siellä juuri kummoisia värejä enää ollut, mutta tuo harmaa näytti ihan mielenkiintoiselta. Vieressä oleva vaaleanpunainen löytyi viereiseltä kirpparilta myöskin hintaan 1€ (: Tosi upea ja hyvässä kunnossa! Odotan että pääsen laittamaan sitä kynsille.

5 kommenttia:

 1. Kivat kynnet ja onnea finaalin pääsystä ! :)

  VastaaPoista
 2. niitä pieniä nappejahan myydään siis sinellissä, pussi on oikein reilun kokoinen ja maksoi muistaakseni 3-4e :)

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Täytyy käydä tarkastamassa joku päivä paikallinen askarteluliike siis (: Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista