sunnuntai 14. elokuuta 2011

Psykedeelistä

Näissä Konadin koko kynnen kuvioissa kävi nyt vähän niinkuin pelkäsin :D Kun kynteni ovat oikeasti kaarevat ihan joka suunnassa, kuviot menevät täysin vinksalleen kun leimasinta pitää pyörittää niin moneen suuntaan. Korjaantuukohan tämä harjoittelulla? Kuviot olivat myös auttamattomasti liian pieniä peukaloihini ja varmaan muihinkin kynsiin kunhan kasvavat. Huokaus ja nyyh. Mä niin tahdon oppia tämän! Nämäkin kynnet olisivat olleet tosi kivat, ja ovatkin, jos nyt ei tuota kuvioiden vinksahdusta hirveästi tarkastele.


Pohjalla vihreää lakkaa, päällä lastulakkaa, leimat sekä keskellä kukkastrassit ja reunoilla helmenpuolikkaat. Tuo Konadointi on tässä kyllä kaikkein vaikein temppu ):


Sääli, etten saanut kuviin ikuistettua tuota lastulakan hehkua. Jos tarkkaan katsoo, saattaa nähdä vähän punaista joissain kohti. Ei se oikein livenäkään hyvin näy, ehkä tumma lakka olisi ollut sille parempi alusta.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Anytime Go Colour 10 Omenapiiras
-Gosh 546 Rainbow
-Konadin musta erikoislakka
-kirkasta lakkaa strassien ja helmien kiinnitykseen
-Mavala Mavadry
-strasseja
-helmenpuolikkaita
-strassitikku

Itseasiassa oikean käden leimailut onnistuivat jo ihan pikkuisen paremmin kuin vasemman käden (: Mä lupaan ja vannon pyhästi tässä ja nyt että harjoittelen tätä vielä lisää. Kyllä se tästä!

6 kommenttia:

 1. Toi Goshin Rainbow on ihana lakka!
  Musta noi sun kynnet on mielenkiintoset ja erikoiset, ihan hyvällä tavalla siis :)

  VastaaPoista
 2. Olet oikeassa, se on aivan ihana (: Auringonvalossa näkyy parhaimmillaan <3 Ja kiitos kaunis (:

  VastaaPoista
 3. Enpä ole koskaan samanlaisia kynsiä nähnyt missään! :) Tosi hienothan niistä tuli! :O Itse tilasin muutama päivä sitten konad tarpeet ja tässä oottelen että ne tulisi :D Sitten saa nähdä miten minulta tuo homma sujuu - jos sujuu... :D

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos :D Innolla odotan että pääsen katselemaan sinun konadointeja (: Se on hauskaa hommaa!

  VastaaPoista