torstai 11. elokuuta 2011

Kuolleita kaloja myrkkyliemessä Inen tapaan

Vaikka otsikko niin herkulliselta kuulostaakin, kyseessä ei ole resepti vaan kynnet. Uusia koristelulakkoja piti päästä testaamaan ja ensimmäisenä otin sinisen kappaleen. Ajattelin kalanruotojen olevan melko helppo kokeilu aloittelijalle, kuten olikin. Pohjalakasta tuli noin myrkyllisen näköistä ihan vahingossa, oli paljon kirkkaamman väristä pullossa.


Alla vihreää jellylakkaa, koristelulakalla kaloja, glitteriä päälle, strassit kalojen silmiksi ja kulmiin vähän cracklelakkaa. Craklella ei nyt ole mitään erityistä symbolista merkitystä, sopi vain kynsien värimaailmaan niin kivasti. Tuo Seppälän vihreä halpislakka kyllä yllätti iloisesti vetisellä koostumuksellaan ja pigmentittömällä olemuksellaan... not. Kynsissä siis viisi kerrosta tätä kynsilakkojen kuningatarta. Onneksi ei ollut kallis pullo.


Kutsun näitä itse belly-up -kynsiksi :D GTA III -pelissä triadeilla (Kiinan mafia) oli peitetoimintana jokin kalafirma, jonka logona oli ylösalaisin eli massu ylhäällä oleva kalanruoto ja yrityksen nimi oli juurikin Belly-Up. Koomista (: GTA -pelien tekijöillä on kyllä huumori hallussa.


 Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava aluslakka
-beautyuk No 47 - Green
-Kiss nail art Pearl Blue
-Max Factor Nailfinity 866 Extra Glitter
-Isadora Graffiti 805 Spraycan Blue
-Mavala Mavadry
-strasseja
-strassitikku

Lukijoita oli muuten tullut hurjasti lomani aikana lisää, vaikken edes mitään tehnyt o: Ihmeellistä! Tervetuloa vaan kaikille uusille (:

Ja hui kun kynsikilpailuja on taas ilmestynyt o: Voicella on graffitikynsikisa ja Sanna Tara Nail Artilla myös omansa. Tuota Voicen pääpalkintoa en kyllä itse edes haluaisi, muoti ei niin paljoa kiinnosta että lähtisin matkustamaan 400km kesken kouluajan Helsinkiin muotiviikoille :D Mutta arvonnan palkinto on paljon mukavampi <3 Saa nähdä milloin saan aikaseksi noihinkin osallistua.


Tänään saapui viimeinenkin loman aikana tilaamani paketti! Kolme kappaletta upouusia Konad-laattoja postikuluineen 11€. Kokoelmaani pääsivät legendaarinen leopardi- ja seeprakuviolaatta m57, ornamenttikuvioita sisältävä s6 sekä aasialaisteemainen m23. Varmasti tulee kaikille käyttöä, vaikka noita eläinkuvioita tuskin tullaan minulla näkemään :D Enemmän olen ihastunut tuohon verkkokuvioon mutta vähän pelottaa miten saan koko kynnen kuviot kelvollisena leimattua. Aika näyttää (:

6 kommenttia:

 1. mistä tilasit noi konadit noin halvalla?:O

  VastaaPoista
 2. Huuto.netistäpä tietysti :D

  VastaaPoista
 3. Noi m57-laatan koko kynnen kuviot on muuten TODELLA helppo laittaa! Paljon helpompi kun pienemmät, mistä olin kyllä tosi yllättynyt.. Eilen laitoin just ton verkkokuvion ja sit samasta laatasta ne kukkaset.. ;))

  VastaaPoista
 4. Niinkö? Huh kun helpottavaa kuulla (: Pelotti jo vähän.

  VastaaPoista
 5. Kivat kynnet. m57- laatan kuvat ovat helppoja, varmasti onnistuvat parin yrityksen jälkeen :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! :D Huh, kiva kun lievitätte pelkoja. Eiköhän noita päästä pian kokeilemaan (:

  VastaaPoista