keskiviikko 17. elokuuta 2011

Kun pikku-Ine 5v sai käsiinsä kynsilakkoja...

...hän teki monien muiden pienten tyttöjen tapaan kynsilleen taideteoksen, jossa oli sydämiä, pinkkiä ja kimallusta. Hui kauhistus :D Näistä oli tarkoitus tulla söpöt mutta tyylikkäät ja lopputulos ei ole kyllä kumpaakaan. Ihan kamalaa. Näyttää tosiaan jonkun viisivuotiaan ideoimalta ja toteuttamalta. Psssst, jos joku kysyy, tämä on sitten naivistista taidetta eikä suinkaan epäonnistuneet kynnet...


Pohjalla vaaleanpunaista helmiäislakkaa, päälle piirrelty nail art -lakalla sydämiä joiden keskellä sydänstrassit, glitteriä koko kynnelle ja graffitilakkaa reunoille. Tämä ohje siis vain niille, jotka haluavat mennä hätkähdyttämään juhlakansaa lastenkutsuille.


Olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että nail art -lakkojen siveltimet ovat liian pitkiä eivätkä tottele >:( Jos ne olisi semmoisia ihan töpöjä niin niillähän saisi paljon tarkempaa jälkeä kun ne eivät taipuisi mihin sattuu. Nyyh. En vain raaski leikellä omiani ihan vielä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Maybelline Colorama 04 strong mint
-Kiss Nail Art Bikini Pink
-Wet n Wild Wild Shine Sparked
-Isadora Graffiti 803 Masterpiece Pink
-Mavala Mavadry
-strasseja
-strassitikku

Nyt on sitten viikko kulunut siitä, kun aloitin kynsien valkaisun Oriflamen kynsinaamiolla. Tästä siis lähdettiin......ja tässä ollaan viikon kuluttua. Itse ainakin huomaan selkeää edistystä, entäs te? Voi olla että kuvat eivät ihan täysin pidä paikkaansa kun tuo jälkimmäinen on vähän epätarkkakin valaistuksen puutteen vuoksi. Miehenikin kyllä sanoi huomanneensa muutoksen, joten kaipa sitä on omia silmiään uskottava :D Aion jatkaa tämän käyttöä ja katsoa, tuleeko tulosta vielä lisää. Saisiko näistä jotenkin vielä oikean väriset?

Ja yli 40 lukijaa jo, tajutonta. Heippa kaikille uusille ja tervetuloa mukaan (:

6 kommenttia:

 1. Aina ei vain voi onnistua kynsissä. Minusta nuo ovat söpön hauskat :)
  On kyllä kyntesi keltaisuus lähetänyt pois, kyllä sen huomaa.
  Ja onnea yli 40 lukijasta! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos piristyksestä ja onnitteluista :D Joo-o, kyllä tämä tökötti ilmeisesti toimii!

  VastaaPoista
 3. Oho noita sun kellastuneita kynsiä :O Ja mä kun luulin että mulla oli ennen keltaiset kynnet, mutta eipä ne olleet mitään noihin verrattuna. :D Mä en ennen käyttäny aluslakkaa ollenkaan josta kellastuminen johtui, mutta ilmeisesti sä kyllä käytät? Jännä että kynnet on silti imaisseet väriä noin...

  Ja naivistisuus kunniaan! Joskus on ihan hyvä vetää pienet glitterpinkkiöverit.

  VastaaPoista
 4. Joo siis tuo keltaisuus on todellakin peräisin tämän kynsiharrastuksen alkuajoilta kun en osannut aluslakkaa käyttää :D Tästä on nyt vasta muutama kuukausi niin uutta valkoista kynttä ei ole niin paljoa ehtinyt tulla tilalle (: Haha ja kiitos piristämisestä :D

  VastaaPoista
 5. Viilaamalla saa keltaisuudet pois aika hyvin, siis sellaisella 4 tai useampitahoisella bufferilla. Ei kuitenkaan kannata viilata liian usein ettei kynnet ohene liikaa ja katkea. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä, bufferoin kynteni yleensä kerran kuussa (: Kynsien keltaisuus vain tosiaan alkoi olla sitä luokkaa että lisäapua tarvittiin!

  VastaaPoista