torstai 18. elokuuta 2011

Hempeitä kesäkukkia

Taidan nyt oikein uhmata näitä synkkiä ja sateisia syyspäiviä kun teen kynsiin kukkasia (: Ja mitä pastellisempia, sen parempi! Kuka nyt haluaa muutenkin harmaassa maailmassa katsella harmaita kynsiä? Tänään ei poikkeuksellisesti tule kuvaa kaikista kynsistä, peukalo joutui koekaniiniksi ja näyttää melko karmealta :D Siinä on nyt vähän kaikkea sekaisin kun mietin mitä lakkaukseen lisäisin.


Pohjalla ihanaa lilaa helmiäislakkaa, helmenpuolikkailla muodostettuja kukkia, strassit kulmiin ja mattapäälyslakkaa. Söpöjä tuli (: Tuo lila lakka vain levittyi kamalan epätasaisesti.

Joku saattaakin huomata, että kuvassa on jotain uutta. Tein tänään itselleni siis kynsilävistyksen! Tykkään tosi paljon (: Täytyy vain vähän miettiä tuota lävistyksen paikkaa uudestaan, ei nimittäin paljon koneella olevalle hirveän hyvin toimi tuo etusormi. Kunhan nimettömässä on tarpeeksi pitkä kynsi, laitan korun varmaankin siihen.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Luminelle Mauve captivant
-kirkasta lakkaa helmenpuolikkaiden ja strassien kiinnitykseen
-Rimmel Lycra Pro Matte Finish
-helmenpuolikkaita
-strasseja
-strassitikku


Nämä huuto.netistä tilaamani tavarat saapuivat siis tänään: kynsipora ja kynsikoruja 12 kpl hyrrässä. Tätä pakettia kyttäsin kyllä vaikka kuinka kauan! Olen niin pitkään halunnut laittaa itselleni jonkun kivan kynsikorun :D Kärsivällisyys palkitaan ja lysti maksoi vain 6,10€. Rakastan!

6 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ja kynsilävistys! :)

  VastaaPoista
 2. hei mä huomasin tuon kynsikorun jo ennenkuin luin tota tekstii!!!! Katoin kauan tota kuvaa et HETKONEN MIKÄ TOI ON ååååååååå se on laittanu kynsikorun ja sit meinasin jo kommentoida et mitä onko totta ja sit muistin ainii eka luen loppuu ja sit heti selvis et joo oli kynsikoru hehe :D Mut hieno on! Ja on hienot kynnet ja ooh oot niin hyvä kynsien koristelussa! :)

  VastaaPoista
 3. Hahahahaha :DDDD Voi sua. Tää koru on kyllä ihan huippu <3 Ja kiitos kauniista kehuista :D Etpä ole itsekkään hassumpi kynsienkoristelija!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Nää sun kaikki kynnet on niin ihanat, mitä oon tähän mennessä selannut! :)Itseltä puuttuu vielä välineet, taito ja mielikuvitus, mutta joka kertahan kehittyy vähän ;)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos paljon (: Ja todellakin sitä kehittyy ja paljon kunhan hommaan pääsee sisään! Älä huoli, sinulla on tosiaankin jo hyvä alku (:

  VastaaPoista