perjantai 26. elokuuta 2011

Perhosen lento

Joo. Tänään ei monimutkaisia kynsikokeiluita tai tutkivaa kynsitaidetta bloggaajan unenpuutteen vuoksi. Olen nukkunut viime yönä sellaiset puolitoista tuntia, joten ei ole kovin hyvä olo :D Unettomuudelle ei mitään ihmeellistä syytä ole, en vaan saa nytkään nukuttua kun on niin valoisaa. Eipä hätiä mitiä, olinkin tälle päivälle onneksi suunnitellut ihan vain helpon manikyyrin. Tämänpäiväinen lakka on niin mahtava, että sääli olisi peittää se koristeisiin.


Pohjalla violettia duochromelakkaa ja päällä perhoskonadoinnit sekä perhostarroja. Jostain syystä tämä vielä onnistuikin univajeesta huolimatta.


Käyttämäni kaiketi ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa (?) duochrome on Revlonin Color Zing! -sarjaa, joka on joko niin vanha tai niin underground etten ole siitä koskaan kuullutkaan, ennenkuin tämän pullon sain. Sarjassa on kyllä lyhyen googletuksen perusteella paljon upeampiakin duochromeja kuin tämä minun, joka on hämärässä ja kylmässä valossa pinkihtävä lila ja auringossa ja hehkulampun alla vaaleanruskea. Tykkään kovasti kaikista erikoislakoista joten tämä on kyllä mieleeni.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Revlon Color Zing! 491 Violetzing
-Konadin musta erikoislakka
-Mavalan Mavadry
-kuviot Konadin laatasta m25
-tarroja

Kokeilin eilen illalla/yöllä sitä eilisessä postauksessa mainitsemaani kilpailuideaa, joka oli kyllä ihan kivan näköinen, mutta ei juuri muuta. Totesin että ko. kynsillä ei olisi mitään mahdollisuuksia ja otin ne saman tien pois. Ei hätää, huomennakin ehtii vielä osallistua ja ehdin koko viime yön hioa uutta ideaa :D Tänään en kyllä tee muuta kuin makaan sängyssä.

5 kommenttia:

 1. Ihanan värinen lakka ja kynnet :)

  VastaaPoista
 2. Rose ja Anni: Kiitos paljon! <3

  VastaaPoista
 3. Oi! Noi kynnet on tosi kivannäköset! :) Mistä noi perhostarrat on?

  http://powderpuff-powderpuff.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Olenkin jo lukijasi (: Kiitos kehuista. Perhostarrat olen ostanut huuto.netistä 50 liuskan setin mukana (: On muuten tosi hyvänlaatuisia!

  VastaaPoista