perjantai 19. elokuuta 2011

Kohti syksyä

Hieno tuuri :D Juuri sille päivälle kun olin suunnitellut tälläisen übersyksyisen lakkauksen, tuleekin sitten maailman kesäisin auringonpaiste. Nyt kynsipolot näyttävät olevan aivan totaalisen väärässä paikassa ja niin väärään aikaan, että itkettää. Toivottavasti illalle osuisi edes pienenpieni sadekuuro.


Pohjalla ruskeaa lakkaa, päälle töpötelty oranssia sekä keltaista lakkaa, koristeeksi sateenvarjoleimat ja isohileistä glitteriä. Ja näin on valmistauduttu syksyyn syyskynsin (:


Olin kyllä äimän käkenä kun huomasin, että tuo glitterlakka ei sotkenut leimauksia ollenkaan. Olinkin kyllä erittäin varovainen mutta en usko että täysin johtuu siitä. Tätä asiaa täytyy tutkia tarkemmin.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-L'oreal Holographic Shine 807
-Flormar Neon Colors N004
-Wild and Crazy Twilight
-Konadin musta erikoislakka
-Yssy 46
-Mavala Mavadry
-Kuviot Konadin laatasta m8

Blogilla on nyt sitten ihan uusi, kunnollinen ulkoasu! Edellinen näytti niin koruttomalta, tylsältä ja räpellykseltä että eilen illalla käärin hihat ja rupesin etsimään juuri sitä täydellistä taustaa. Löytyihän se ja pienen photoshopsession jälkeen täydellinen bannerikin oli valmis. Tykkään tästä nyt ihan hirmuisesti, tekee blogista jotenkin paljon mielenkiintoisemman, eikö vain? (:

13 kommenttia:

 1. Ihana uusi tausta ja banneri sekä kynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos (: Kiva että tykkäät.

  VastaaPoista
 3. haha , pobrecita! :D Hienot kynnet on! :O
  minäkin haluaisin vaihtaa blogini ulkoasua, mutta en oikein ymmärrä miten, ja mistä niitä löytyisi o.o noh, sitten kun on aikaa...

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :D Laita vaan googleen että blog backgrounds niin kyllä löytyy... Ja jos englanti yhtään sujuu niin ohjeetkin on (:

  VastaaPoista
 5. Hieno on ulkoasu! :)) Se "säätäminen" on mun mielestä ihanaa puuhaa. Rakastan vaihtoehtoja ja muunneltavuutta!

  Ja mitä kynsiin tulee, ne on I-H-A-N-A-T! <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos kiitos :D Ja kyllähän se vaihtoehtojen katsastaminen hauskaa puuhaa on, photoshoposuudesta en vaan hirveästi välittänyt :D

  VastaaPoista
 7. Mä oon kyllä sellanen näpertäjä ja tusaaja, että tykkään siitäkin. Mulla on tosi hyvä suomenkielinen kuvanmuokkausohjelma ja me tullaan aika hyvin toimeen keskenämme.. :D

  VastaaPoista
 8. Oih, suomenkielinen <3 Jännä että jotkut tykkää kun itse ei jaksaisi yhtään. Eipä mulla kyllä yleensä ole edes tarvetta muokkailla kuvia (:

  VastaaPoista
 9. Mulla kun on toi puhelimen kamera kumminkin sen verran hanurista, että pikkufiksausta on aina tehtävä.. ;D

  PhotoScape-niminen muokkausohjelma. Saapi netistä ihan ilmaiseksi! :))

  VastaaPoista
 10. Ahaa, no ilmankos! :D Puhelimen kamerat on tosiaan kyllä yleensä sitä laatua. Kiitos vain vinkistä (:

  VastaaPoista
 11. Ihanat kynnet! Tykkään myös blogin uudesta ulkoasusta :)

  VastaaPoista