keskiviikko 31. elokuuta 2011

Ensikosketus märkätouhuihin

Kokeilin siis tänään ensimmäistä kertaa vesikynsitarroja eli water decalseja (: Tykkäsin tosi kovasti! Homma oli loppuen lopuksi helppo kun sen tajusi. Peukalosta ei tänään tule kuvaa, se nimittäin joutui uhriksi ennen sitä tajuamista... Onnistuin liimaamaan tarran siihen nurinpäin ja ihan minne sattuu :D Muuten kaikki sujui erinomaisesti ja haluaisin näitä lisääkin.

Salama heijasti näistä kynsistä kamalasti ):

Pohjalla turkoosia lakkaa, vesikynsitarrat liimattu lähelle kynsinauhoja, kärjet rajattu strasseilla ja mikrohelmillä ja lisätty vähän kultalakkaa. Oli muuten pahuksen vaikeaa keksiä mitään mikä sopisi noiden tarrojen kanssa ): Tulin tähän tulokseen pitkän mietinnän jälkeen, enkä ole oikein varma pidänkö lopputuloksesta. Pelkät tarrat kynsillä olisivat kuitenkin olleet itselleni liian yksinkertaiset.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-H&M Metallic Blue
-Flormar Supershine U22
-Mavala Mavadry
-vesikynsitarroja
-strasseja
-mikrohelmiä
-strassitikku

Satuimpa tänään käymään Anttilassa. Se mainostamani alennuksessa oleva kynnenvalkaisija paljastuikin tarkemmalla tutkimuksella optiseksi kynnenvalkaisijaksi, eli sana optinen viittaisi silmän huijaukseen heijastuksien avulla. Tuotekuvauksessa lukikin, että toimii yhdessä UV-valon (eli suomeksi sanottuna auringonvalon/päivänvalon) kanssa ja siitä päättelin, että tuote toimii vain ilman kynsilakkaa. Jätin siis kauppaan.

21 Anchorage, 29 Glasgow ja Mavadry

Anttilassa olivat kuitenkin alkaneet kauneuspäivät ja yhden hyvän tarjouksen käytinkin hyödykseni: ostaessa kaksi Mavalan tuotetta, sai Mavadryn kaupan päälle ja kynsilakat olivat sopivasti alennuksessa 3,90€. Mavalan aluslakkaa katselin kyllä pitkään, mutta yli 10e aluslakasta on itselleni kyllä ehdottomasti liikaa, varsinkin kun en tarvitse mitään kovettavia/tasoittavia ominaisuuksia. Kahdesta Sally Hansenin tuotteesta olisi saanut itselleen meikkilaukun, mutten tee sellaisilla yhtään mitään (: Tarjouksia oli paljon muitakin, käykää katselemassa!

12 kommenttia:

 1. söpöt kynnet!! Ihanan väriset!
  uuu mitkä tarjoukset anttilassa!! :) oon kyllä kynsilakkaostolakossa joten turha mun on sinne mennä piinaamaan itseäni... :D Pysyttelen vaan kotona ja teen läksyjä (not) bloggaan ehkä!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos (: Juuh siellä sitä alkaa tehdä mieli ostaa vaikka mitä kun kaikki on tarjouksessa :D Parempi istua kotona.

  VastaaPoista
 3. Tsekkailin nää sun kaikki tähän astiset tekeleet läpi, ja kyllä vaan pvä pvältä tuotokset senkun paranee ;) upeita!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos! :D Kiva jos kehitystä tapahtuu. Eikun kohti entistä parempia kynsiä (:

  VastaaPoista
 5. Hienothan nuo on :) Ja aivan ihanat värit noissa Mavalan lakoissa! Tuli heti mieleen opin pirates of tghe caribbean sarja, kun näin eilen emotionilla. Melkein sorruin, onneks ei ollu niin paljon rahaa ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon (: Juuh oli kyllä tommoiset sumuiset värit, kivoja helmiäisiä. En oo itse kyllä ihastunut Pirates of the Caribbeaniin kun tykkään enemmän kirkkaista väreistä :D

  VastaaPoista
 7. Hienot kynnet ja ihanan väriset lakat! :)

  VastaaPoista
 8. Jälleen kauniit kynnet =)
  Mä oon kans tuota Glasgowta kattellu, mutta vielä (huom vielä) en ole sortunut...

  VastaaPoista
 9. Oi kiitos (: Nythän on hyvä hetki sortua kun ovat alennuksessa... ;) Haha. Kaunishan se on.

  VastaaPoista
 10. Siis aivan upeeta jälkeä osaat kyllä kynsillesi tehdä!! Kaikki sibun kuvat hämmästyttävät vuorollaan. Itse olen niin räppä etten osaa edes kynsiä normaalisti lakata vaan silloinkin menee lakkaa pitkin sormia. Kateellinen olen. Mahtava taito sinulla kyllä :)
  http://heijaste.nettisivu.org/ Käy sinä vuorostasi katsomassa mitä mieltä olet minun "taidopastani"
  Hyvää joulun odotusta :)
  T. Kata

  VastaaPoista
 11. Kiitos paljon! Kyllä vain minullakin nuo lakkaukset pitkin sormia menee, ei sitä tarvitse surra :D Rohkeasti kokeilemaan vain! Hyvää joulun odotusta myös sinulle (:

  VastaaPoista