torstai 1. syyskuuta 2011

Tahattomasti itämaista... jälleen.

Tämmöistä tänään. On taas niin itämaiset vibat ettei mitään rajaa, tummalla shimmerpunaisella ja shimmerkullalla on sellainen vaikutus näköjään. En oikein ehkä itse pidä näistä. En tiedä miksi, mutta ei iske. Kylläpäs nuo punaiset strassit on muuten kirkkaita :D Näyttää ihan laavalta.


Pohjalla tummanpunaista lakkaa, ovaalistrasseilla rajattu kynnestä osioita, kärkiosioon kultaista lakkaa ja muihin mustaa cracklea.


Tänään oli myös sitten kynsienhoitopäivä (: Viilasin, bufferoin ja tein uuden reiän kynsikorulle, nyt nimettömään. Korua siinä ei ole kun mikään ei oikein sopinut tähän lakkaukseen.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Miners Mulberry Shimmer
-kirkasta lakkaa strassien kiinnitykseen
-Gosh 573 Golden Brown
-H&M Cracked Black
-Mavala Mavadry
-strasseja
-strassitikku

Tuossa aamuyöstä taas valvoessani onnistuin tuhlaamaan koko kuukauden kynsibudjettini yhdeltä istumalta. Kivoja tavaroita tulossa, ainoa mikä harmittaa on se kun yhteensä kolmelta eri myyjältä = kolme pakettia. Minusta kun on niin kiva kun aamulla tippuu paketteja postiluukusta ja sitten niitä saa availla ja taas seuraavana päivänä odotella että tuleekos tänään jotain... :D Kolme pakettia on niin vähän. Ensi viikolla päästään varmaan niitäkin katselemaan sitten.

2 kommenttia:

  1. Kivat kynnet :)
    Se on niin mukavaa, kun postilaatikosta löytyy jotain kivaa! Mutta inhottavaa kun pitäisi jaksella niitä odotella..
    Mistä muuten tilasit? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos (: Mä niin rakastan paketteja! :D Huuto.netistä tilasin. Tykkään sieltä hommata kaikenlaista (:

    VastaaPoista