perjantai 2. syyskuuta 2011

Kostean rantaloman teemakynnet

Hempeitä värejä tänään (: Teki mieli tehdä jotain oikein hedelmäistä ja mehukasta, ja tälläinen Ibizalakkaus tuli. En kyllä itse harrasta kosteita rantalomia mutta luulen niiden olevan juuri mehukkaita värejä, limeviipaleita ja juomalaseja :D Niin tuo keskimmäinen piirros on siis juomalasi pillillä, jos se nyt ei kunnolla ilmene. Livenäkin näkyy tosi haaleasti kun ovat vaaleita värejä molemmat sekä pohja että piirros.


Pohjalla persikanväristä lakkaa, kulmissa fimopaloja, nail art -lakalla piirrelty juomalaseja ja niihin dotting toolilla pillit, dotting toolilla myös vapaisiin kulmiin pisteitä "kupliksi" ja lopulta pinkkiä shimmerlakkaa päälle jotta näyttäisi vielä mehukkaammalta (: Ja kaikki tämä kahden tunnin yöunilla taas kerran.


Kynsikoru unohtui taas ): On muuten hauskaa miten sitä kynsikorusormeaan jotenkin automaattisesti varoo, esimerkiksi konekirjoitustyylini muuttui kokonaan, kun etusormessa oli koru enkä käyttänyt sormea ollenkaan. IT-ihmisenä on huonompi juttu jos etusormea ei näpyttelyssä käytä, joten parempi oli vaihtaa se koru muualle (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Mavala 16 Baghdad
-kirkasta lakkaa fimopalojen kiinnitykseen
-Kiss Nail Art Beach Green
-Eveline Happy Colours 498
-Wild and Crazy Montana
-Orly Pink Lemonade
-Mavala Mavadry
-fimoja
-dotting tool

Ilmeisesti ihan vain muutama ihminen oli yhtä haltioissaan Elfin kaikki -50% -päivästä kuin minä, sillä eilen tuli sähköpostia että pystyvät lähettämään paketin vasta tiistaina pankkien loman ja kovan tilausmäärän vuoksi. Voi nyyh :D Onneksi olen kärsivällinen ihminen. Kyllä ne sieltä kotiin tulevat!

4 kommenttia:

 1. hienot kynnet! Tuli jano noista, meen tästä juomaan vettä helpotukseksi!! haha :D, oikeesti :/

  VastaaPoista
 2. Hah hah :D Joo mä vähän tavottelinkin tätä janoa lukijoille ;) Mutta kiitos :D

  VastaaPoista
 3. Onpa kivat kynnet! oikein mehukkaat ja raikkaat :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos (: Kiva jos tykkäät.

  VastaaPoista