torstai 8. syyskuuta 2011

Violettia, mustaa ja graffitia osa 2

Jotenkin tuntuu että tämä on vähän niinkuin nähty... Olen aiemmin tehnyt kynnet samoilla elementeillä ja siksi lakkaus tuntuu nyt vähän tylsältä kun en millään tykkää tehdä samoja kynsiä uudelleen. Kaikki vain sopivat niin hyvin yhteen! Ei silti yhtään minun tapaistani. Ja sinänsä sääli että muuten nämä voisivatkin olla ihan kivat.


Pohjalla vaaleanlilaa shimmerlakkaa, alueet rajattu lilalla nail art -lakalla, rajojen sisäpuolelle mustaa cracklea ja tyhjiin kohtiin tähtistrassit.


Tulipa sitten todettua sekin, että yksikään Flormarin Supershineistä ei ole peittävä. Tosi ihania shimmereitä ja kimaltelevat kauniisti, mutta yksinään näistä ei kynnelle ole. Sääli.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher, kovettava hoitolakka
-Flormar, Supershine U15
-Golden Rose, Nail Art 123
-H&M, Cracked Black
-kirkasta lakkaa strassien kiinnitykseen
-Mavala, Mavadry
-strasseja
-strassitikku


Ja tässäpä sitten tämän kuun huuto.net saldon viimeinen paketti, neljä strassihyrrää postikuluineen 17,80. Ihania (: Isoissa hyrrissä on ovaalinmuotoisia ja jänniä vinoja pisaroita, pienissä tähtiä ja sydämiä. Veikkaan että tulevat kovaan käyttöön :D Strassit on tosi helppoja ja sieviä ja varsinkin muotostrassit on ihan parhaita <3 Jäljellä on sitten enää Elfin paketti, mutta voipi olla että sitä joudun pari viikkoakin odottelemaan. Eipä se mitään, kärsivällisyyshän on hyve (:

8 kommenttia:

 1. On on.. Ainakin sellanen ihan kirkas punanen!! :))

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet!
  Ihania nuo strassit, ite ainakin tykkään niillä koristella, kun saan niin helposti esim. konad kynsistäkin tehtyä paljon hienommat! :)

  VastaaPoista
 3. Prinsessa: Anteeksi, taidan olla vähän väsymyksestä hidas, mutta mihin viittaat? :D En millään keksi. Anteeksi.

  Rose: Kiitos (: Juuh strassit on tosi kivoja! Leimausten kanssa myös itse tykkään käyttää monesti (: Tuo vähän jotain lisää pelkkiin kuvioihin.

  VastaaPoista
 4. jep, samaa mieltä, noi supershine lakat on niiin ihania, mutta ei sit yhtään peittäviä :(

  VastaaPoista
 5. Kivat lakkaukset, mä voisin kuvitella viihtyväni noissa hyvinkin =)

  VastaaPoista
 6. julia: Näinpä ): Tosi surullista. Ihan perusflormarit on taas sitten hyvinkin peittäviä.

  Hanna: Kiitos! (: Ei nämä minustakaan ihan kamalat ole.

  VastaaPoista
 7. Niin siis Flormarin punainen tollanen lakka on tosi peittävä :D

  VastaaPoista
 8. Aa joo! :D Hölmö olen kun en tajunnut. En ole itse kirkkaanpunaista kokeillut mutta vaaleanpunaista kyllä ja se oli tosi peittävä (: Tykkään!

  VastaaPoista