maanantai 12. syyskuuta 2011

Pieni lakkaussarja: sininen ja keltainen

Ihana pastellisininen ja ihana pastellikeltainen, niistä on söpön väriset lakkaukset tehty (: Taattua H&M laatua kivasti liukuvärjättynä. Pienen lakkaussarjan toinen lakkaus on vähän hassumpi kun eilinen, enkä tiedä itsekkään mitä mieltä näistä olen, mutta iloiset hymynaamat on mukavia katsella.


Pohjalla vaaleansinistä lakkaa, kärkiin töpöteltynä vaaleankeltaista, keskellä hymynaamafimot ja kulmissa nail art -lakalla tehdyt viivat.


Kuvissa keltainen väri näkyy vähän haaleasti, johtuu ihan siitä että lakka oli todella vaaleaa ja värihän jää vähän haaleaksi töpötellessä. Ei noita tosielämässäkään ihan hämärässä erota mutta normivalaistuksessa kyllä. Vaaleiden värien haittapuoli.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher, kovettava hoitolakka
-H&M, Light Blue
-H&M, Yellow
-Mavala, Incolore (fimojen kiinnitykseen)
-Golden Rose, Nail Art 126
-Rimmel, Lycra Pro Matte Finish
-fimot

Kävin tosiaan tänään ostamassa sen aluslakan ja kuten arvelin, päädyin Mavalan Super Baseen hinnalla 3,90€. En kyllä edes tiedä miten tämä eroaa kirkkaasta lakasta muuten kuin etiketillään, mutta jos tällä nyt vajaan kuukauden pärjäisi niin kiva juttu. Olipa muuten hauska huomata että koko kauppakeskuksesta oli sitten vanulaput loppu :D Ainoa vaihtoehto oli ostaa ruokakaupasta jotain reilun kaupan vanulappuja törkeällä kiskurihinnalla. Kaikkeen sitä alentuu epätoivoissaan...

2 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet!
    Itse ostan aina kaksi pakettia vanulappuja, että ei sitten varmasti heti lopu.. Noin vähän yli viikko sitten kävin ostaa ja toinen jo melkein kulunut (yhdessä 80kpl.) Hups..

    VastaaPoista
  2. Kiitos (: Joo täytyy näköjään tästä lähtien ostaa enemmän kerralla :D Niitä saa olla aina etsimässä lisää!

    VastaaPoista