keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Hello Kitty -kynnet

Minä rakastan Hello Kittyä, kuten kaikkea muutakin söpöä. Kodissamme on Hello Kittyä niin pehmoleluina, tekstiileinä kuin elektroniikkanakin ja ihmiset tuntevat minut HK-tyttönä :D Miksi en siis ole aiemmin tehnyt jo kynsiä näin suuresta lempparistani? Olen itse asiassa suunnitellut nämä kynnet suurin piirtein valmiiksi jo ajat sitten, mutta olen vain odottanut täydellistä pohjaväriä ilmaantuvaksi. Nyt se vihdoin tuli vastaan, ihana peittävä vaaleanpunainen creme, kittykynsien arvoinen lakka.

Kuvanlaatu on taas vähän sitä itseään, ilmeisesti salama tykkää niinkin paljon vaaleista väreistä, että jälki on tämännäköistä.

Pohjalla vaaleanpunaista lakkaa, etusormessa fimoja ja tarrat, etusormessa tarrat ja glitterlakkaa, keskisormessa kahden värin leimaus, nimettömässä käsin piirretty Kittyn naama ja pikkurillissä tarrat ja glitteriä.


Kokeilin ensimmäistä Elfiäni näihin kynsiin (: Hyvin toimii! Kokeilin myös ensimmäistä kertaa moniväristä/liukuvärityylistä leimailua ja onnistuin jo ensimmäisellä kerralla hyvin. Antaa kivasti lisää vaihtoehtoja leimailuun kun tekee kaksi- tai miksei useampivärisiäkin kuvioita.


Käytetyt tarvikkeet:

-Mavala, Super Base
-Miners, Marshmallow
-Wild and Crazy, Montana
-Mavala, Incolore (fimojen kiinnitykseen)
-Elf, Twinkle
-Eveline, Happy Colours 498
-Lumene Natural Code, 13 Get Color
-Rimmel, 60 Seconds 800 Black Out
-Konad, pinkki erikoislakka
-Konad, valkoinen erikoislakka
-Mavala, Mavadry
-tarroja
-fimoja
-kuviot Konadin laatasta m59
-dotting tool

Alun perin oli tarkoitus leimata keskisormiin kuuluisasta Hello Kitty -laatasta Kittyn naama, mutta laatta ei toiminut ollenkaan. Kuvio ei suostunut tarttumaan leimasimeen vaikka suojamuovikin on poistettu. Ärsyttää. Onneksi sain laatan ilmaiseksi ja toivottavasti edes muut kuviot toimisivat. Vahvistaa kyllä edelleen haluani ostaa pelkkiä Konadin laattoja, sen verran paljon ketuttaa nämä feikit jotka eivät edes toimi.

2 kommenttia:

  1. Söpöt kynnet :3
    Itselläkin on noita ns Hello Kitty- fimoja :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :D Ne fimot on kyllä tosi hauskoja!

    VastaaPoista