lauantai 10. syyskuuta 2011

Yarr!

Onkos nämä nyt sitten piraattiteemaiset vai mitkä :D Kun aikoinani nuo pääkallofimot sain, en kyllä uskonut keksiväni niille mitään käyttöä, mutta koska olen huono luopumaan tavaroista niin pidin ne kuitenkin itselläni.Tulipa todistettua että olin väärässä ja että mistään kynsikoristeesta ei ikinä pitäisi luopua, kun ei ikinä tiedä mitä tulee joskus kaipailemaan.


Pohjalla hopealakkaa, kärjissä vinottain sekä mustaa että valkoista cracklea, keskellä pääkallofimot ja ympärillä värikkäitä strasseja.


Tuo valkoinen lakka on tietysti nyt sitten sitä Golden Rosea. Erittäin tyytyväinen olen ja koska crackleista tykkään muutenkin, laitan loput värit himotuslistalle. Erityisesti sitä punaista kaipailen.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher, kovettava hoitolakka
-Miners, Dancing in the moonlight
-H&M, Cracked Black
-Golden Rose, Graffiti 01
-Mavala, Incolore (fimojen ja strassien kiinnitykseen)
-Mavala, Mavadry
-fimoja
-strasseja
-strassitikku

Kävin tänään taas kaupungilla ostamassa tarpeellisia kynsitarvikkeita eli Dependin vihreää kynsilakanpoistoainetta jonka sain Kicks-klubin alennuksella sekä kirkasta kynsilakkaa jonka päädyin hommaamaan Mavalalta halvan hinnan ja sopivan pienen pullon takia. Lakkapulloa tulee pidettyä melko kauan auki samalla kun kiinnittelee kaikkia härpäkkeitä, joten lakka liisteröityy pahasti aika äkkiä.


Sitten tuli tehtyä pahemman luokan virhe ja kävin katsomassa mitä paikallisella askartelutarvikeliikkeellä on kynsibloggaajalle tarjota :D Ja tarjontaa oli. Iso putkilo punaista irtoglitteriä alennuksessa 1,50€ rikkoontuneen korkin takia, pieni pullo lasihelmiä 0,80€ (enkä yhtään tiedä mitä näillä voi tehdä, mutta koska halvalla sai niin täytyy kokeilla), kolme arkkia käteviä viivatarroja yht. 4,50€ sekä hyrrällinen 3mm jättistrasseja 5.50€.

Kaupassa oli myös haaveilemiani pikkunappeja sekä ihania kirkkaanvärisiä irtoglittereitä mutta muistelin niiden olleen halvempia Suomalaisessa Kirjakaupassa joten jätin hyllyyn. Syysmanikyyrejä ajatellen löysin myös pussillisen erikokoisia vaaleanruskeita ja vaaleanvihreitä vaahteranlehden muotoisia strassintapaisia, mutta hinta oli pienestä pussista liian kova 4,20€. Askarteluliikkeet ovat ihan selkeästi aarreaittoja, joten kokeilkaapa tekin jotka ette ole vielä kokeilleet!


Loppuun vielä kuva kynsieni lopullisesta väristä kun koko pullollinen Oriflamen valkaisevaa kynsinaamiota on käytetty. Kyllähän nämä nyt todellakin ovat paremmat kuin lähtötilanteessa mutta mitään supervalkaisua en saanut aikaan. Kärsivällisellä hoidolla sitten loput (: Jouduin muuten lyhentämäänkin näitä taas eilen kun monet kärjet olivat lohkeilleet muodottomiksi ja huonokuntoisiksi sekä kynsikoruni reikä repesi iloisesti. Olen nyt siis hävittänyt jo kaksi kynsikorua... Huoh (: Eivät ilmeisesti ole minulla kovin pitkäikäisiä. Uutta reikääkään en pysty ihan vähään aikaan tekemään, ehkä koruparkojen onneksi.

7 kommenttia:

 1. wau minkälaisia löytöjä olet tehnyt!! todellakin olen samaa mieltä kanssasi, askartelukaupat ovat kynsiharrastajille oikea aarreaitta :)

  VastaaPoista
 2. Löytöjä tuli tehtyä jooh :D Askartelukaupat <3

  VastaaPoista
 3. Hienot kynnet!
  Wau, mitä löytöjä teit. Olet oikeassa ei kannata heittää mitään kynsitarvikkeita pois ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :D Totta totta (: Sitten myöhemmin harmittaa kuitenkin.

  VastaaPoista
 5. Kivoja löytöjä!! Minkä nimisestä kaupasta nuo askarteluliikkeen jutut ovat? Olen täältä meiltäpäinkin koittanut etsiä, mutta Salossa kun ei ole kovin mahtavaa askartelukauppavalikoimaa :/ Olisi niin hauska tehdä HALPOJA kynsilöytöjä :)

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos :D Taisi olla Joensuulainen putiikki nimeltä TKätevä-Käsi. Uskoisin kyllä että jos kaupungista löytyy jonkinmoinen Sinooperi tms niin löytyisi edes jotain (: Ja jos suurempiin kaupunkeihin joskus pääset niin käy siellä ihmeessä tarkastamassa askarteluliiketarjonta!

  VastaaPoista
 7. Siis Kätevä-Käsi ilman T:tä :D

  VastaaPoista