lauantai 24. syyskuuta 2011

Trooppiset kynnet ja ketutuksen multihuipennus

Juuri sitä mitä otsikko sanoo. Ihanat kynnet, hirveät tehdä. Sääli ettei taaskaan ihana hippulakka välity kuvista, ovat livenä ihan törkeän makeat :D Kunnon trooppiset kukkakynnet jotka sopisivat kivasti jonnekkin etelänlomalle. Rassukat näyttävät niin tyhjiltä kuvissa.


Pohjalla pinkkiä lakkaa, päälystetty hippulakalla ja sikin sokin läimitty kukka- ja perhostarroja, kukkafimoja sekä mikrohelmiä.


Sitten siihen ketutukseen... Nuo tarrat! Tunnin manikyyriin sain tuhrautumaan aikaa varmaan kolmisen tuntia ihan siitä yksinkertaisesta syystä että nuo samperin tarrat eivät suostuneet irtoamaan. Tiedättehän kun huonolaatuiset tarrat menevät täysin silpuksi kun niitä yrittää poimia arkista? Nojoo. Tapahtui minulle tänään kertaa tuhat. Loppuen lopuksi arkissa on enää ihan muutama tarra jäljellä, kynsillä ei montaakaan ja suurin osa tarroista on silppuna vaatteilla, sormissa, lattialla ja osan sain osumaan roskiinkin. Voi elämä kun otti päähän ja melkein teki mieli heittää hanskat tiskiin. Kuitenkin kärsivällisenä ihmisenä sain kynnet valmiiksi. Sanon minä sen, että tälläisen roskan myyjät saisi haastaa suoraan oikeuteen, ymmärrän nyt miksi myyjä oikein korosti miten VAROVASTI tarrat pitää poimia arkista. Huoh. Kovamuoviset tarrat eivät vain sovi yhteen kovamuovisen arkin kanssa.


Käytetyt tarvikkeet:

-Mavala, Super Base
-H&M, Coral
-Gosh, 546 Rainbow
-Mavala, Mavadry
-tarroja
-fimoja
-mikrohelmiä


Kuinkas näitä ostoksia nyt tuntuu kertyvän joka päivä :D Carlsonin alelaarista Revlonin 093 Tropical Temptation poistohintaan 2,50€. Ihana persikka/koralli cremelakka (: Revlonin tuotteet ilmeisesti poistetaan ko. tavaratalosta kokonaan, sillä ihan kaikki kosmetiikka oli vain 2,50. Alelaareissa näin myös mm. Isadoran graffitilakkoja reiluun kuuden euron hintaan joten jos jotakuta joensuulaista kiinnostaa niin sinne vain :D Yhden erittäin hauskan jutun bongasin myös, nimittäin jonkinlaisen Complete Nail Art Kitin. Pakkauksessa oli kynsifolioita, nail art -lakkoja, strasseja, leimaustarvikkeet (eli lakkoja, laatta/laattoja sekä stamper ja scraper) ja kaiketi muutakin jota en sattunut huomaamaan. Pakkauksessa tulee lisäksi dvd, jossa opetetaan tekemään välineillä erilaisia kynsiä. Tosi kiva idea tuollainen pakkaus, vaikken laadusta tiedäkkään. Hinta vain oli aika suolainen 70€ :D Ei ehkä opiskelijabudjetilla mutta hitsi että tekisi mieli.

12 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Tulee mieleen Havaiji tai joku muu tropiikin maa! :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! :D Niin minustakin!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! :)
  Itsekikn huomasin saman tarjouksen, mutta minulla on jo tuo lakka, niin snaoin kaverille, että ostappa tuo, niin ostihan hän. :)

  VastaaPoista
 4. Rose: Oih kiitos :D Hyvähyvä! Pistetään tarjoukset kiertämään niin kaikki saavat halpoja lakkoja! :D

  Nails1820: Kansainvälistä meininkiä :D Muchas gracias!

  VastaaPoista
 5. No ovat kyllä vaivan arvoiset! Tosi siistit. :)

  VastaaPoista
 6. Oi kiitos (: Olen samaa mieltä :D

  VastaaPoista
 7. Nams, nää kynnet on kyl vaan jotain niin herkullista <3 Näihin kynsiin kävis kivasti viel sex on the beach-coctaili kaveriks :P

  VastaaPoista
 8. Voi kiitos :D Joo ja sellaset havaijipalmut taustaksi... (:

  VastaaPoista
 9. Noora: Oih kiitos (:

  Lilli: Kiitos kaunis! (:

  VastaaPoista