sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Jotain harvinaista

Eli kokomustat kynnet! Huomasin eilen ilokseni että seuraavana jonossa olikin yksi rakkauksistani, ihana glitterlakka Disco Ball. Vaan mistäpä diskopallolle pari, joka toisi esiin sen kauniit värit? Aikani pohdittuani en keksinyt mitään muuta kuin mustan. Ja upeathan näistä tulikin.


Pohjalla musta lakka, kärjissä viiva tummansinisellä nail art -lakalla, kulmissa kukkatarrat ja päälle glitterlakkaa.


Joo ja perutaampas sitten kaikki eiliset rakkauspuheet siitä H&M:n Aquasta. Kun tässä sain eiliset lakkaukset poistettua, alta paljastui sitten iloisen siniseksi värjääntyneet kynnet. Aqua oli ilmeisesti sitten sen verran voimakas että meni kynsiin asti aluslakankin läpi. Kivakiva. Onhan sininen nyt parempi kuin keltainen mutta ääh. Juuri kun olin saanut värjäymät joten kuten haalennettua. Kiitos vain tästäkin :D


Käytetyt tarvikkeet:

-Mavala, Super Base
-Rimmel, 60 Seconds, 800 Black Out
-Kiss, Nail Art, Pearl Blue
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, 500 Disco Ball
-Mavala, Mavadry
-tarroja

Kynsienlakkauskilpailuja on tullut nyt tosi rutkasti yhtäkkiä. Itsellä on jo ihan ähky, ei jaksa enää ): Varsinkin kun muistaakseni jopa kolmessa on aiheena syksy, mikä nyt on ymmärrettävää mutta päähän ei tule yhtään syksyisiä ideoita :D Kummaa. Luulisi että viisi iloista sadepäivää putkeen olisivat inspiroineet edes jonkinlaiseen kaamosmelankoliaan mutta ei. Kaipa olen sitten niin valoisa sisältä ettei ulkoilma paljon pääse vaikuttamaan mielialoihin (: Tai lakkauksiin!

7 kommenttia:

 1. Nätit kynnet :)
  Tulee tuosta väriyhdistelmästä mieleen avaruus, en tiedä miksi :D

  VastaaPoista
 2. nammm glitterpläjäys!!!
  Tyhmä kynsilakka joka värjää koko kynnen siniseks :(

  VastaaPoista
 3. Rose: Kiitos :D Mulle tulee aina tummista väreistä ja glitteristä mieleen avaruus! :D Kaipa ne vaan näyttää yhdessä siltä.

  Nails1820: Joo ei kiva kun on siniset kynnet ): Toivottavasti lähtisi bufferoimalla pois.

  VastaaPoista
 4. Kauniit! Ja pitääpä pitää mielessä tuo Rimmelin glitterlakka, ihanan säihkyvä lopputulos :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos :D Disco Ball on tosiaan ihana <3

  VastaaPoista