maanantai 19. syyskuuta 2011

Syksyistä tähtiloistoa

Tuo violetti lakka oli kyllä ihana yllätys. Ostin sen Disco Ballin mukana vähän sellaisena no kun ei nyt muutakaan ollut tarjolla -lakkana, mutta kun kynsille laitettaessa siitä paljastuikin upea syksyinen violetti. Vähän marjainen ja fuksiaankin vivahtava (: Tykkään henkilökohtaisesti paljon parittaa violettia oranssin kanssa ja tässäpä lopputulos. Rakastan niin paljon!


Pohjalla violettia lakkaa, tähtifimoja kulmissa, päällä tähtiä sisältävää kirkasta lakkaa ja dotting toolilla tuollaisia pyrstöjä.


Livenä nuo pisteet ovat kyllä hieman haaleammat kuin kuvissa :D Välillä jotain positiivista kamerassa. Olisi ollut hienoa jos pilkut olisivat olleet yhtä neoneja kuin pullossa, mutta tunnetusti neonlakkojen pigmentti ei ole ihan huippulaatua. Tykkään näistä kynsistä silti ihan älyttömästi! Taas yhdet kynnet joita tulee ihailtua vähän väliä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Mavala, Super Base
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, 180 Purple Pulse
-Mavala, Incolore (fimojen kiinnitykseen)
-Creation Lamis, nimi/numero mysteeri
-Wild and Crazy, Neon Orange
-Mavala, Mavadry (iso pullo R.I.P.)
-fimot
-dotting tool


Kuulin vähän huhuja että Flormarin lakkoja olisi mahdollisesti tulossa Tokmanneille lisää ja kävin tänään tarkastamassa tilannetta. No ei ainakaan ollut vielä tänne itärajalle asti rantautuneet, mutta kirppikseltä tein muutaman kivan löydön. Ehdottomasti mahtavinta oli löytää melkein täysi pullo Oriflamen Nail Shieldiä kolmella eurolla (: Aluslakkaongelma ratkesi taas vähäksi aikaa! Muut lakat ovat Lumenen Quick & Chic 24 Uuteen Maailmaan sekä L'orealin Resist &Shine 603 ja 125. Joku ei ilmeisesti ollut pitänyt pinkeistä lakoistaan ja sehän minulle passaa <3

4 kommenttia:

 1. Nätit kynnet! :)
  Nätin värisiä lakkoja olet löytänyt!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos :D Uutuudet on ihania <3

  VastaaPoista
 3. Todella nätit ja tykkään kovasti :))

  Kun olet maininnut tuolla My dream nails blogissa että nyt on paljon lakkauskilpailuja käynnissä nii voisitko kertoa mitä? olisin kiinnostunut :DD

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon :D Joo mikä ettei! Siis lakkauskilpailuja on tällä hetkellä ainakin täällä:

  http://yonas-naildesign.blogspot.com/2011/09/konad-stamping-nail-art-kilpailu.html

  http://mynailworld.blogspot.com/2011/09/kilpailu-alkaa-yy-tee-nyt-d.html

  Muitakin taisi kyllä jossakin olla, mutta koska itse en ole pistänyt ylös niin ovat hävinneet blogosfäärin syvyyksiin (: Kyllä noihinkin jo kynsiä saa väsäillä!

  VastaaPoista