torstai 15. syyskuuta 2011

Merellistä tunnelmaa

Idea näihin kynsiin lähti tuon kultaisen pohjalakan nimestä: Ocean Sand. Kyllähän lakka vähän jotain kultahietikkoa muistuttaakin ja siten tein sitten teeman mukaisesti aaltoja ja kokeilin noita lasihelmiä myös samaan syssyyn. Glitterpäälyste näyttää kuvissa tosi karmealta, livenä ihan kivalta :D Sääli ettei sen positiiviset puolet välity nyt teille ollenkaan.


Pohjalla kultaista lakkaa, kärkiin tehty aaltoja nail art -lakoilla, kiinni liimattu lasihelmiä ja glitteriä päälle.


Sananen nuista lasihelmistä, ei tosiaankaan mikään hyvä ostos. Vielä näin about 5 min lakkauksen valmistumisen jälkeen ne ovat kiinni, mutta ei lupaa hyvää jos osa liikkui siveltimen mukana kun päälyslakkaa laitoin. Helmet taisivat olla vähän liian suuria kynnelle laitettavaksi, onneksi ei ollut kallis ostos. Voisin vielä tietysti kokeilla upottaa niitä pohjalakkaan, tällä kertaa se oli liian kuivaa ja helmet jäivät ihan pinnalle kellumaan.


Käytetyt tarvikkeet:

-Mavala, Super Base
-H&M, Ocean Sand
-Kiss, Nail Art, Pearl Blue
-Golden Rose, Nail Art, 126
-Mavala, Incolore (helmien kiinnitykseen)
-Yes Love, 11
-Mavala, Mavadry
-lasihelmiä
-helmitikku


Olimme tänään mieheni kanssa kaupungilla treffeillä, käytiin leffassa ja samalla tuli pikkuisen shoppailtua :D Suomalaisen kirjakaupan alesta koristestrasseja 1,50 pussi, H&M:ltä sai kuitilla 20% alennusta jostakin tuotteesta joten ostin jo pitkään himoitsemani No Mambo Jambon ja Anttilasta ohikulkiessa löytyi hieman kellertynyt Maybellinen 36 Crystal Clear. Oli alelaarissa hintaan 1,20€ ja koska kiinnitän kaikki kynsihärpäkkeeni kirkkaalla lakalla, tuli tämä tosiaan tarpeeseen eikä keltaisuus haittaa sitten yhtään. Vaihtoehto neljä euroa maksavalle Mavalan pullolle, joka on kaiken lisäksi pienempi :D Oi onnea!

Muokkasin myös blogia hieman niin, että saan nyt suurempia kuvia nätisti laitettua! :D Kaikkihan tykkäävät isommista kuvista eikö niin? ;)

5 kommenttia:

 1. Hienot kynnet ja kivat ostokset! :)
  Eikös sinulla ollutkin tuo sama tausta, mutta pienempänä? Kun itsekkin haluaisin suuremman taustan, mutta en tiedä sitten miten sen saisin hyvin.. Silti, että säilyisi tuo nykyinen tausta.
  Osaisitko neuvoa?

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos :D En ole muuttanut taustaa mitenkään, menin bloggerin ulkoasutyökaluun ja sieltä välilehti leveydet ja sitten siitä voi säätää blogin ja sivupalkin leveyttä. Siis levensin tätä blogia nyt niin, että isot kuvat mahtuvat eikä tausta ainakaan omalla näytölläni kärsinyt yhtään (:

  VastaaPoista
 3. Mäkin suunnittelin noita kirjakaupan strassi/helmiviritelmiä kun selailin tarjouslehtistä, pitää kattella sit tänää! :D

  VastaaPoista
 4. Joo! :D Kannattaa. Suosittelen etsimään ne viisi pussia jotka viidellä eurolla saa, kolme pussia tuli nimittäin maksamaan 4,50 (: Itselläni vain jo oli melkein kaikki käyttökelpoiset pussit :D

  VastaaPoista
 5. OMG!!! Tää sun blogi on aivan MAHTAVAVA, netti on täynnä blogei mis on niinku O.P.I jne. ja mavala on halppis. Mä voin samaistua sun tilanteeseen, oon köyhä (opiskelia) joka RAKASTAA kynsiä jonka hienoin lakka on mavala ale-myynti valkonen!!! Tää on ihana blogi, sulla on uusi lukia.

  VastaaPoista