maanantai 26. syyskuuta 2011

Toivomuskynnet

Tämänpäiväinen lakka, ihanainen tumma violetti voimakkaalla kultaisella flashilla, on jotenkin niin mystinen, että halusin myös koristeluihin vähän samaa teemaa. Tuloksena tälläiset toivomuskynnet :D Tuo kulmissa oleva epämääräinen mikälie joka näyttää ihan päälyslakan yliannostukselta on kyllä oikeasti glitteriä, yritin laittaa sitä jotenkin kivasti tuonne yläkulmiin tähtien kanssa mutta nojoo... Heikolla menestyksellä. Ei ehkä fiksuin idea.


Pohjalla violettia lakkaa, keltaiset leimailut, kultaista glitterlakkaa kulmiin ja päälle kultaisia ja liloja tähtistrasseja.


Olisi nämä nyt ehkä paremminkin voinut onnistua, mene ja tiedä. Olen kuitenkin iloinen että onnistuin säilyttämään lakan pääosassa.


Käytetyt tarvikkeet:

-Mavala, Super Base
-Wild and Crazy, Amnesia
-Konadin keltainen erikoislakka
-e.l.f. Golden Goddess
-Mavala, Incolore (strassien kiinnitykseen)
-Mavala, Mavadry
-leimailut Konadin laatasta s3
-strasseja
-strassitikku

Olen edelleen kipeänä enkä mennyt kouluun joten ehdin siksi tehdä kynnet aikaisin näin arkena (: Ei tule tavaksi!

4 kommenttia:

 1. Kivat kynnet, ihanan värinen tuo lakka! :)
  Tuli vain mieleen, että vaihdatko joka päivä lakat? Itse en raaski, koska kuluttaa kuitenkin ihan kivasti kynttä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos (: Vaihdan joka päivä juu :D Itsellä on onneksi niin hellävaraista kynsilakanpoistoainetta (Dependin vihreä) että ei tule mitään vahinkoa kynsille (:

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo Wild And Crazyn lakka! Niin syksyinen sävy, melkein tuntuu että rikon huomenna lakkaostoslakkoni ihan vain tuon takia...

  VastaaPoista
 4. Voi minäkin rakastuin siihen heti ensinäkemältä kun pullon kaupasta löysin :D Onhan 3€ pieni hinta isosta ilosta... ;)

  VastaaPoista