sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Myrkkyä!

Hahaa! Teimpäs oikein myrkylliset kynnet :D Eikös olekkin ihana neonvihreä/myrkynvihreä? Jos nämä eivät hyppää kenenkään naamalle niin eivät sitten mitkään. Blingblinginä tuollaiset vähän Supermariokukkia muistuttavat timangimuodostelmat. Pallokuvio oli valitettavasti liian pieni peukalon kynteen ja Mavadry levitti leimauksia erittäin iloisesti mutta tykkään näistä silti, vaikka ensimmäisen kynnen jälkeen olo oli lähinnä jotain voi hitto, ei kai taas epäonnistunut idea.


Pohjalla neonvärin vuoksi valkoista lakkaa, sen päälle neonlakka, pallot leimailtu Konadeilla ja ovaalistrassit molempiin päihin.


Ostan kyllä seuraavan tilauksen yhteydessä sitä Konadin omaa päälyslakkaa. Eihän tätä sotkemista kestä kukaan! Ja minä kun niin varovasti yritin päälyslakan levittää.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher, kovettava hoitolakka
-Wild and Crazy, Montana
-Flormar, Neon Colors N007
-Konadin musta erikoislakka
-kirkasta lakkaa strassien kiinnitykseen
-Mavala, Mavadry
-kuviot Konadin laatasta m6
-strasseja
-strassitikku

Huomenna meikätytölläkin viimein on sitten paluu koulunpenkille, alkaa kakkosvuosi ammattikorkeassa. Saa nähdä miten blogin päivitystahdille käy mutta ainakin kovasti yritän päivittää niinkuin ennenkin (: Kynsien laittaminen on niin hyvä stressinpoistaja ja rakas harrastus, että sitä jaksaa tehdä vielä kahdeksan tunnin jälkeenkin :D Katsoo nyt miten tämä lähtee sujumaan.

4 kommenttia:

 1. Minulla alkoi lukion viimeinen vuosi ja olen kyllä huomannut, että hups keikkaa ei ole enää aikaa :D Kyllä ehdin lukea muiden blogeja ja kommentoida, mutta lakkauksia en ehdi tehdä jokapäivä... Eli en voi omaa blogia päivittää ja se on surullista, koska haluaisin kirjoitella joka päivä, mutta mistä repiä aikaa siihen, kun pitää myös läksyjä tehdä :D Opettajat antavat ihan hirveesti läksyjä ja kaikkea blääh, onneks vika vuosi ja sitten voisi vaikka pitää välivuoden ja keksiä jotain jännää :D

  VastaaPoista
 2. Voi harmi (: Mutta ehkä noin lukion viimeisenä vuonna kannattaakin keskittyä kouluun että saa kivat arvosanat papereihin ja pääsee sitten mihin haluaakaan kouluttautua (: Ammattikorkeassa ainakaan meillä ei onneksi hirveän rankkaa ole yleensä :D Vapaapäiviä ja sellaista niin ehtii kynsiäkin tehdä.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! :)
  Kannattaa todellakin ostaa Konadin päällyslakka, koska minulla on jo toinen pullo käytössä, ja on todella hyvä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon (: Kannattaa joo, säästyypähän kuviot sotkulta!

  VastaaPoista