maanantai 5. syyskuuta 2011

Pirteästi raidallista

Olipas mukavaa vähän tehdä taiteiluja nail art -lakoilla, varsinkin kun niitä lisää äskettäin ostin (: Hauskaa on sekin, että omistaa sekä neonpinkin että likaisemman pinkin lakan, saa tälläisiä pinkkiyhdistelmäkynsiä aikaan. Keskiosa näyttää melkein nudelta mutta kyllä siinä pohjalla shimmerlakkaa on, ei vain kovin peittävää tai näkyvää sellaista.


Pohjalla pinkkiä shimmerlakkaa, molempiin päihin nail art -lakoilla raitoja ja sydänstrassit keskelle.


Voi mikä puute tällä kynsibloggaajalla onkaan, nimittäin valkoista ja mustaa nail art -lakkaa en omista :D Katselin kyllä Sokoksella Kissin uusia kivoja paketteja joissa on uusia kivoja värejä, jotain kultaglitteriä muistaakseni yms, mutta hinta on edelleen melko suolainen omaan budjettiini.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher, kovettava hoitolakka
-Flormar, Supershine Miracle U27
-Kiss, Nail Art Bikini Pink
-Golden Rose, Nail Art 122
-Mavala, Mavadry
-strasseja
-strassitikku


Ja tässäpä sitten tämänpäiväiset tulokkaat! Pääsin siis Mimaxin lakkauskilpailussa finaaliin ja siitä palkintona oli tuo koristehyrrä (: Ihan huippujuttu, itselläni oli vain paljon pienempiä pyöreitä strasseja ja esim. mustia ei ollenkaan. Ostin myös Mimaxilta huuto.netin kautta tuon ihanan perhosenmuotoisen kynsikorun 2,05€. Vaihtelua noihin palloihin ja muutenkin tykkäisin enemmän vähän näyttävämmistä koruista. Ostelen niitä sitten kun vastaan tulee, yksi koru ei nyt niin paljoa maksa (:

2 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet!
    Onnea MiMaxin kisan finaalin asti pääsystä. Mitkä kynnet olivat omasi? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos (: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=197417900321583&set=a.197417616988278.50929.133428106720563&type=1&theater Tässä olivat minun kynteni (:

    VastaaPoista