perjantai 30. syyskuuta 2011

Piparin väriset kynsikammotukset

Hyi hyi ja vielä kerran hyi. Ideana oli tehdä kivat pallokärjet dotting toolilla, mutta sitten loppukynsi alkoi näyttää ikävän tyhjältä ja sain todella hienon älynväläyksen tehdä jonkun ihmeellisen terävän kolmion siihen päälle. Yhhyh. Mattapintakin suli ikävästi ylimenneitä lakkoja putsatessa. Iso huokaus taas kerran :D Tarrat ehkä pelastivat kuitenkin jotain.


Pohjalla punaruskeaa lakkaa, kärkiin palloja dotting toolilla, palloviivat ja niiden keskelle tarrat.


Noin kuukausi sitten ostamani sivellin, jolla putsaan ylimenneitä lakkoja sormista alkaa tehdä kuolemaa. Hirveä määrä karvaa irtoaa koko ajan, ei taida jatkuva kynsilakanpoistoaineessa uittaminen tehdä hyvää. Seuraavaksi kyllä kokeilen jotain corrector peniä, siveltimet eivät vain kestä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Mavala, Super Base
-e.l.f. Burgundy
-Rimmel, 60 Seconds, 800 Black Out
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-dotting tool
-tarrat

Täytyy kohta lähteä metsästämään uutta mustaa lakkaa ja nimenomaan metsästämään :D Aion nimittäin ostaa sen Wild and Crazyltä ja kun valkoisenkin lakan etsiminen oli tuskaa niin miksei mustankin.

Jotain iloa sentään minullekkin, huomenna on taas kuukauden ensimmäinen päivä ja saan taas tilata pienen budjettini verran kynsitarvikkeita <3 Cesarsshopissa alkaa huomenna myös syksyn inventaarioale, joten taidan suunnata vaatimattomat pennoseni ensin sinne (: Löytäisinkö vaikka jännyyksiä!

10 kommenttia:

 1. Minusta noi on tosi kauniit! Upeat jos totta puhutaan!

  VastaaPoista
 2. Ai niinkö :D Voi kiitos paljon (: Kylläpä piristi.

  VastaaPoista
 3. Uteliaisuudesta, mikä sun kynsibudjetti per kuukausi on? :D

  Ainakin noi sun pallot on tasakokoisia toisin kuin mun :D Eikä toi mattausten 'sulaminen' niin pahasti näy :)

  VastaaPoista
 4. No miehen kanssa on sovittu kuukauden nettiostoksiin budjetiksi 50€ :D Etten ihan kaikkia opintotukia tuhlaile turhuuksiin. Ja kiitos piristyksestä! :D Ehkei nämä sitten ihan katastrofit olleetkaan.

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia (: Lohduttaa kovasti.

  VastaaPoista
 6. Itse tykkään nuista kynsistä! :)

  VastaaPoista
 7. Täällä tykkäillään kanssa! Itse sitä aina huomaa virheet helpommin, kun muut katsovat kokonaisuutta. Ja tässä se kokonaisuus on kyllä kunnossa. Katselisin itsellänikin noita. Me likey ^^

  VastaaPoista
 8. No se on kyllä totta :D Itse on itselleen paljon krittisempi ja virheet huomaa heti, muut ei välttämättä ollenkaan (: Kiitos paljon kehuistasi!

  VastaaPoista