perjantai 23. syyskuuta 2011

Retroa!

Sinapinkeltaisesta ei vain voi puhua mainitsematta sanaa retro. Kun tätä ensimmäisen kerroksen kynsiini sudin niin mieleen tuli ensimmäisenä että voi apua, ompa melkoinen väri. Kyllä näistä silti ihan kivat tuli :D Tuo sininenkin on niin ihana <3


Pohjalla sinapinkeltaista lakkaa, nail art -lakalla raitojen reunat, mikrohelmiä rajoille ja sisäosa maalattu sinisellä.


Tajusin muuten tänään erään asian... Se mitä olen käyttänyt strassien/helmenpuolikkaiden poimimiseen onkin tarkoitettu kynsinauhojen työntelyyn! :D Valaistuin kun löysin Kicksistä samanlaisen tikun, oli nimellä kynsinauhantyönnin. Kyllä pikkuisen nolottaa. En silti aio luopua tikun käytöstä, on se vain niin hyvä pikku tilpehöörin poimimiseen.


Käytetyt tarvikkeet:

-Mavala, Super Base
-H&M, Mustard
-Kiss, Nail Art, Pearl Blue
-Mavala, Incolore (mikrohelmien kiinnitykseen)
-Wild and Crazy, Super Dooper Blue
-Mavala, Mavadry
-mikrohelmiä


Tässäpä sitten tämänpäiväinen saalis. Totta se on, Kicksissä on Seche Viten päälyslakka tarjouksessa 9,90€! Tarjous ei ole missään esillä mutta myyjältä kysyen asia selvisi. Ostin kaksi pulloa ihan vain siitä ilosta että sain ne halvalla, yksi pullo tuli halvemmaksi kuin Mavadry :D Eipä ole päälyslakkaongelmia vähään aikaan. Nykyinen pullo alkaakin olla jo lopussa joten kohta pääsen testailemaan tätä erittäin kehuttua pikakuivattajaa. En malta odottaa!

7 kommenttia:

 1. Tosi kivat kynnet! Värit sopii ihan loistavasti yhteen. :)

  Tota Seche Viteä ei kyllä tosiaankaan turhaan kehuta, oon ollu ihan mielettömän tyytyväinen! :P

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon :D Omastakin mielestä nämä värit kävi hyvin toisilleen. Kiva kuulla että olet tykännyt, olisi vähintäänkin kamalaa jos olisin ostanut kaksi pulloa huonoa lakkaa... :D

  VastaaPoista
 3. Hauskat kynnet! :)
  Itsekkin huomasin saman tarjouksen, mutta en vielä ostanut.. Ehkä, jos tänään ostaisin.. :)

  VastaaPoista
 4. vähän ihanat kynnet! :D Sinapinkeltainen <3
  Tuo seche vite oli halvempi ku mun sally hanseni :O se makso 10.30 :/ Sitten kun tuo cesarsin pikakuivattaja loppuu nii voisi kokeilla tuota seche vitee jos löytyis halvalla vielä sillo :)

  VastaaPoista
 5. Rose: Kiitos! :D Kannattaahan se (: Seche on tuolla tarjouksella halvempi kuin useimmat pikakuivattajat.

  Nails1820: Voi kiitos (: Hauska väri tosiaan. Suosittelen kun kerran halvalla saa :D En ole vielä päässyt itsekkään kyllä testaamaan.

  VastaaPoista
 6. Ihanan retrot! Tulee mieleen, kun löysin ullakolta ikivanhan lampun, ja siinä oli samoja värejä ;)

  VastaaPoista
 7. Heh kiitos :D Ihan tosi? Aika hyvin sitten osuin noilla väreillä :D

  VastaaPoista