lauantai 17. syyskuuta 2011

Poikkeuksellista minimalismia

Tässäpä yksi niistä harvoista lakoista, joiden kohdalla tuntuu että koristelut tavallaan pilaavat lakan ja ne täytyisi jättää mahdollisimman vähälle jotta lakka pääsisi oikeuksiinsa. Siis lakka joka on niin upea yksinään, ettei kaipaisi oikeasti yhtään mitään lisää, mutta koska en yhtään tykkää enää olla yksivärisissä kynsissä, oli pakko tehdä edes jotain pientä. Jotain pientä sai nyt olla sitten pallokuvioita ja glitteriä.


Pohjalla upea turkoosi shimmerlakka, dotting toolilla tehty palloja, päälle vihreä glitterkerros ja mattalakka.


En ole ihan varma viihdynkö näissä kynsissä loppuen lopuksi. Lakka on ihana, upea, rakkautta jne mutta koristelemattomuus vaivaa. Tuota glitteriäkin pohdin pitkän aikaa ja onneksi laitoin, näyttää hauskalta matan kanssa :D Näin muuten jossakin blogissa yhdistelmän musta lakka + Wild and Crazyn Purple Glitter + mattapäälyslakka. Ehdottomasti aion kokeilla sitä joskus! Näytti ihan mahtavalta, syötävän hyvältä. Sääli kun en muista missä sen näin, olisin voinut teillekkin linkata. Saa ilmottautua jos joku tunnistaa itsensä :D Haluaisin nähdä ko. kuvan uudestaan.


Käytetyt tarvikkeet:

-Mavala, Super Base
-H&M, Aqua
-H&M, French Kiss
-Miss Selene, 170
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-dotting tool

Jos jossain tuon Aquan vielä bongaatte, käykää nappaamassa talteen, on sen verran ihana. Ehkä vielä joskus saamme tähän blogiin kuvan ko. lakasta täydessä loistossaan eli ilman mattausta, mutta kyllä se vain näinkin erottuu massasta. Levittyykin niin kauniisti ja kuivuu nopeasti. Ja ei, tämä ei ollut maksettu mainos :D Olen vain niin kerta kaikkisen rakastunut <3

2 kommenttia: