tiistai 6. syyskuuta 2011

Klassista kauneutta

Tämä tyttö on nyt sitten ihan poikki. Ei tuolla amkissa meitä ole ainakaan helpolla päästetty tässä ensi alkuun, molempina päivinä istuttu koulussa neljään asti ja tänäänkin iloisesti kahdeksan tuntia. Vähemmästäkin sitä alkaa väsyttää. Tämä ei kuitenkaan ole syy siihen miksi tänään on tarjolla perinteistä ranskalaista manikyyriä :D Syy siihen on tuo ihana kullanhohtoinen nudelakka.


Pohjalla siis sitä kullanhohtoista nudelakkaa, kärjissä ranskisvalkoista ja rajalle helmenpuolikkaita ja isoja sydämiä.


En ole ihan varma pidänkö tästä kullan ja hopean sekoituksesta. Kultaisia sydämiä olisin varmaan laittanut hopeisten sijaan, jos sellaisia omistaisin.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher, kovettava hoitolakka
-Flormar, Supershine U04
-Yves Rocher, Le Blanc
-Mavala, Mavadry
-helmenpuolikkaita
-askartelusydämiä
-helmitikku

Kynnenvalkaisijani loppui sitten tänään (: En väsyksissäni tajunnut ottaa lopullisesta tuloksesta kuvaa, täytyykin huomenna muistaa. Onhan nämä todellakin vaalentuneet alkutilanteeseen verrattuna! Loput keltaisuudet täytyy sitten varmaan hoitaa hitaasti bufferoimalla ja kasvattamalla.


Lopuksi kuva tämän päivän postisaldosta, 30 arkkia kynsitarroja huuto.netistä hintaan 10€. Näillä hinnoilla ei todellakaan kannata ostaa kaupasta yhtään mitään, Kissin tarratkin pakkauksessaan ovat siellä seitsemän euron kieppeillä, mikä on minusta aivan törkeä hinta parista pienestä arkista. Elfin tilauksenikin lähti tänään, jee! Nyt sitten vain odotellaan (:

4 kommenttia:

 1. Kivat kynnet! :)
  Saitpa halvalla suomesta kynsitarroja, ja vielä noin monta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos (: Juuh halvalla tosiaan irtosi. Kaupassa ne vaan on ihan liian kalliita :D

  VastaaPoista
 3. aivan ihanat noi isot sydämet :O Nyt sinun ei tarvitse piiiiiiitkään aikaan ostaa kynsitarroja!! :D Pärjäät loppuelämäsi noilla kuules hihi :D

  VastaaPoista
 4. Kiva jos tykkäät :D Joo mä luulen kans etten tartte enää ikinä kynsitarroja :D Paitsi että mulla on ihan hitosti vaan jotain kukkia että muunkin muotoisia ois kiva saada...

  VastaaPoista