torstai 29. syyskuuta 2011

Pinkki sekamelska

Käytin näihin kynsiin oikeasti kaikkia pinkkejä/vaaleanpunaisia fimoja jotka omistan :D Sopivasti tankoja löytyi kymmenen, eli kaikissa sormissa on erilaiset kuviot. Kärkien jälkeen hopeainen osio näytti vähän tyhjältä ja sinne oli laitettava jotain mikä ei veisi huomiota kokonaan itseensä. Pyöreät strassit ovat aika hyviä siihen tarkoitukseen. Lopputulos on itse asiassa ihan kiva! Tykkään (:


Pohjalla hopeaista lakkaa, kärjissä kahdella nail art -lakalla toteutetut raidat, fimot reunoille ja keskelle pyöreitä strasseja.


Toisessa kädessä on pikakuivattajana Mavadry, toisessa Seche. Mavadrystä oli jäljellä enää vähän tahmaantuneet pullonpohjat joten vertailu on ehkä siksi vähän epäreilu, mutta ainoina eroina huomasin Sechen pitäneen värit aavistuksen kirkkaampina, se myös tuntuu paljon liukkaammalta ja uskalsin luottaa sen kuivuneen nopeammin. Muuten ei oikeastaan mitään eroja :D Täytyisi vielä tosiaan testata Secheä niillä leimauksilla.


Käytetyt tarvikkeet:

-Mavala, Super Base
-e.l.f. Moonlight
-Kiss, Nail Art, Bikini Pink
-Golden Rose, Nail Art, 122
-Mavala, Incolore (fimojen ja strassien kiinnitykseen)
-Mavala, Mavadry (heitin pullon roskiin, siksi ei kuvassa)
-Seche Vite
-fimoja
-strasseja
-strassitikku


Kävin uudestaan Sokoksen 3+1 -päivillä, sillä tänään tarjouksessa olivat Natural Coden kynsilakat hintaan 2,90€ ja VIHDOINKIN se ihana pastellicremeoranssi lähti mukaani <3 Samalla nappasin toisenkin himotuslakkani, Rimmelin Misty Jaden. Katsokaa miten ihania ne ovat yhdessä! Sain näistä jo kivan inspiraation, odottakaa vain (:

5 kommenttia:

  1. Miten hyvin fimot pysyy? Ovatko kuinka taipuisia, saako ne painettua kokonaan kynnen pintaan kiinni? Odottelen tilausta, jos tulee yksi hyrrällinen jotakin fimoja kokeiltavaksi, mutta jos ne jäävät mistään reunasta törröttämään, eivät taatusti kestä mulla töissä päivääkään.

    VastaaPoista
  2. Helsu: Itselläni pysyvät yleisesti ottaen erittäin hyvin (: Fimoistahan saa leikattua todella ohuita siivuja, jotka saa kynnen pintaan vähän niinkuin tarraksi. Itse tosin tykkään että ovat enemmän 3D-koristeita joten jätän melko tarkoituksella vähän paksummiksi ja töröttäviksi :D Ja ohjeistushan on että fimoja kannattaa vähän taivutellakkin ennen kiinnittämistä, ovat sitten helpompi taivuttaa myös kynnen pintaan (:

    Rose: Kiitos paljon! (:

    VastaaPoista