keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Romanttiset kynnet

Tälläistä romanttista tyyliä tänään (: Vaaleanpunaista, helmiäistä, ruusukuvioita, hentoa kimalletta ja helmiä. Eikös olekkin ihanan prinsessaista? Joskus tälläisiä pehmoisia kynsiä kaikkien kirkkaiden värien välillä.


Pohjalla vaaleanpunaista shimmerlakkaa, kärkiin töpötelty sinertävää helmiäislakkaa, päälle leimatut ruusukuviot ja kimallelakkaa ja koristeeksi pari helmeä (:


Henkilökohtaisesti olen mielummin neonvärien ja naamalle hyppivien kirkuvien lakkausten ystävä, mutta joskus näinkin.


Käytetyt tarvikkeet:

-Mavala, Super Base
-L'oreal, La Collection Hologram, 102
-Mavala, 21 Anchorage
-Konadin pinkki erikoislakka
-Eveline, Pastel Colours, 266
-Mavala, Incolore (helmien kiinnitykseen)
-Mavala, Mavadry
-kuviot Konadin laatasta m54
-helmenpuolikkaita
-helmitikku


Sain tänään Kicks clubin kirjeeni ja samalla alekupongin, 20% pois jostakin tuotteesta ja päädyin sitten tuohon Dependin lakkaan. Klubilehdessä oli myös jotain mielenkiintoista, nimittäin siinä mainostettiin Seche Viten päälyslakkaa alehintaan 9.90. Riemusta kiljuen säntäsin Kicksiin, mutta ainakaan meillä ko. alennuksesta ei ollut vielä merkkejä. Aion käydä myöhemmin uudestaan katsomassa jos vaikka klubilehti olisi ollut vähän myymälöitä edellä. Todellakin haluaisin Sechen jos tuohon alehintaan saan!

6 kommenttia:

 1. Nätit kynnet! :)
  Ihanan värinen Dependin lakka. :)
  Onko tuo Sehchen alennus vain klubikortilla vaiko ihan muutenkin?

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos :D Sechen alennus näytti olevan ihan kaikille, ei ollut klubialennus kaiketi o: Ei ainakaan ollut mainintaa klubikortista.

  VastaaPoista
 3. Nätit kynnet :) Olen muutaman kerran katsellut tuota samaa Dependin lakkaa. Se on kyllä ihanan värinen, mutta jostain syystä en ole vielä ostanut sitä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos (: Mun mielestä tuo Depend on jotenkin tosi uniikki sävy, harvoin tulee tuollaista shimmerpersikkaa vastaan. Kannattaa toki hommata joskus, näyttää varmasti tosi kivalta varsinkin lämpimänvärisen ihon kanssa (:

  VastaaPoista
 5. vau, nää on kyllä tosi kauniit! :)

  VastaaPoista