lauantai 3. syyskuuta 2011

Liukuväriä holoilla

Innostuimpa tänään keksimään jotain uutta ja ajattelin kokeilla, miten liukuväri toimii hologrammeilla. No toimihan se. Värit olivat ehkä vähän turhan lähellä toisiaan mihinkään mullistavaan lopputulokseen, mutta kyllä ne toisistaan erottaa. Seuraavaksi voisin kokeilla holotöpöttelyä ihan tavallisen lakan päälle.


Pohjalla pronssinväristä hololakkaa, kärkiin töpötelty ruskeaa hololakkaa ja tarrat päälle.


Teen kynsiä tarroilla aika harvoin. Jotenkin tuntuu että menee liian helpolla ja että ei tule tarpeeksi näyttävää :D Kuitenkin tarrat ovat monesti kiva lisä muiden koristeiden kanssa.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher, kovettava hoitolakka
-Eveline, Holografic Shine 418
-Golden Rose, Holographic Color 111
-Mavala, Mavadry
-tarroja

Taas tuli sitten shoppailtua. Joensuussa oli tänään kauneustapahtumaa kerrakseen: Anttilassa kauneuspäivät, Sokoksella Kutsu Kauneuteen -tapahtuma ja paikallisessa kauppakeskuksessa jokin kauneus -teemapäivä myös. Lähdin tutkimaan tarjontaa, joskin Anttilan olin katsellut läpi jo aiemmin. Sokos oli täysi pettymys alennuksia metsästävälle: ei oikeastaan mitään mielenkiintoista, liikaa tuote-esittelijöitä ja talo tupaten täynnä :D Kauppakeskuksen Seppälästä sitten löydöt tein, kaikista normaalihintaisista tuotteista -20% ja lähtiessä H&M:n uusin lakkapakkaus vielä mukaan.


Päivän saldoon kuului siis viiden H&M:n lakan pakkaus ( Purple, Coral, Berry, Mustard ja Petrol) ja pullot muuten olivat suurempia kuin ennen. Normaalisti monipakkausten minilakathan ovat olleet 3,2ml ja nyt härskisti kasvatettu viiteen millilitraan. Värit ovat aivan ihanan likaisia syysvärejä. Tämä ilontuottaja lähtee mukaasi lähimmältä H&M:ltä vaivaiseen 5,95€ hintaan :D

Seppälästä sitten hamstrasin vähän kaikkea kun kerran halvalla sai. Golden Rosen valkoinen graffitilakka valkoisen cracklen aukkoa paikkaamaan, kolme ihanan kirkkaan väristä nail art -lakkaa myöskin Golden Roselta (123, 126, 122) sekä kolme pitkäaikaista himotuslakkaa Wild and Crazyltä ( Super Dooper Blue, Neon Light, Kilimanjaro) ja yksi UPEA löytö (Amnesia) ja koko satsi noin 19€, normaalisti n. 26€. Tuo Amnesia on ihan mahtava tumma violetti shimmerlakka vahvalla kultaisella flashilla. En ole koskaan nähnyt ko. lakkaa missään blogissa joten en edes tiennyt sen olemassaolosta, muuten sekin olisi taatusti ollut himotuslistalla. Kyllä kaupasta tuli tänään kotiin onnellinen pieni materialistiotus <3

11 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet!
    Ja wau mikä shoppailusaalis, ihan jää harmittamaan kun en itse mennyt sinne (asun siis joensuussa), no toisaalta minulla on shoppailulakkokin lokakuun puoleenväliin asti. :/

    VastaaPoista
  2. Tekisi entistä enemmän mieli päästä Seppälään/Sokokseen/Anttilaan/jonnekin :D Onko toi vaaleansininen siis Kilimanjaro?

    Oispa mullakin kasa uusia lakkoja kokeiltavana. Materialistina se yksi lakkaostos ja pulllojen hipelöiminen kaupassa olisi aika jees. :D Mut ensi viikonloppuna vasta :/

    VastaaPoista
  3. Tampereelta Seppälästä löysin juuri myös tuon Amnesian sekä kolme muuta samantyyppistä lakkaa (http://lakkablogi.blogspot.com/2011/09/ostoksia.html). Olivat ihmeellisessä romukopassa alahyllyn perällä :D

    VastaaPoista
  4. vau! :D Mä haluisin löytää meiän seppälästä noita golden rosen graffitilakkoja, en millään viittis kaheksaa euroa laittaa niihin isadoran crackleihin /:
    tosi kivat kynnet lisäks! mä käyttäisin tarroja mut en viitti hirveen usein ku en saa niit millään ilveellä irti! :D

    VastaaPoista
  5. Rose: Kiitos (: Voi harmi, mutta älä sure. Ei siellä Seppälän alea lukuunottamatta oikein mitään ollut (:

    Nora: Juuh tuo vaaleansininen on Kilimanjaro (: Koita kestää ensi viikonloppuun, on se sen arvoista!

    Helsu: Oi kiitos linkistä, tykkään uusista kynsiblogeista! :D Ja joo, Amnesia oli tuollakin työnnetty johonkin sekalaatikkoon o.o Niin kaunis lakka ):

    hansu: Ne Isadoran cracklet on tosiaan vähän kalliita, en itsekkään suostu maksamaan niistä täyttä hintaa (: Itseasiassa olen niin pihi että tuo Golden Rosen 4€ tekee vähän tiukkaa myös mutta noin alennuksella mikä ettei :D Ja kiitos kehuista, tarrojen napsiminen on tosiaan taitolaji :D Riippuu tosin tarroistakin. Mulla on semmoisia tarroja jotka ei lähde millään ja toiset taas helposti.

    VastaaPoista
  6. Todella kauniit kynnet! Ootpas tehnyt paljon löytöjä, varmaan jo monta sataa lakka pulloa sulla ;)

    VastaaPoista
  7. Kiitos (: Voi kuule :D Lakkapullojen määrä on jo yli kahdensadan... Silti niitä vaan aina tarvitsee lisää :D

    VastaaPoista
  8. ärrrsyttää, kun täälläpäin hm:n valikoima on aika surkea :( Nuo pikkulakat ois just kivoja!

    VastaaPoista
  9. Voi harmi ): Kokeilehan organisoida joku shoppailureissu lähimpään suureen kaupunkiin (:

    VastaaPoista
  10. Hehe, tuleehan noita haalittua reissuilla aina, mut kun heräteostoksia sillai ihan vaan ohimennen ois kiva... x) no, Lontoo kk:n päästä, et jospa se sit tarjoais kosmetiikkaa jos toistakin.

    VastaaPoista
  11. Heräteostokset <3 Oho, kyllä Lontoosta varmasti saat kosmetiikkaa niin paljon kun jaksat kantaa :D

    VastaaPoista