keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Chanel!

Chanel! <3 Apua. Se on niin kaunis ja arvokas ja ihan eri tasoa normaalien markettilakkojen kanssa. Tasoeron oikeasti huomaa! Chanel levittyi niin nätisti ja kuivui nopeasti, ihan yllätyin. Mieheni mukaan Chanelille kelpaa pariksi ainoastaan aidot timantit, mutta kun niitä ei nyt sattuneesta syystä ollut käsillä, tyydyin tuollaisiin tyylikkäisiin ruusutarroihin (: Ja ei ole myöskään ollenkaan minua että koristeita on näin vähän, mutta en vain millään raaskinut tuhota Chanelia tilpehöörillä.

Kynsinauhat näyttävät siistimättömiltä >: Siistitty ne on, kynsissäni on sivuilla sellaiset ihme lärpäkkeet, jotka eivät kuulu varsinaiseen kynteen mutta ovat kynttä. Chanel tuo näköjään tälläiset herkästi esiin :D

Pohjalla CHANEL, nimettömissä tarrat.


 Ja Seche Vite!? Miten olen voinut elää ilman sitä? Kuivatti ihan supernopeasti ja kiiltää kuin jalokivet. Ah, en luovu siitä enää koskaan <3 Jos se vielä olisi yhteensopiva leimailujen kanssa, sanoisin että olen löytänyt sen täydellisen päälyslakan.


Käytetyt tarvikkeet:

-Mavala, Super Base
-Chanel, 455 Lotus Rouge
-Seche Vite
-tarrat

Kävin tänään Sokoksella ja kylläpä oli kuiva meininki: ei yhtäkään kynsilakkaa! Okei, pari oli, mutta nekin olivat jotain YSL:n 13e luksuslakkoja. Eäh. Ei siis mitään halpaa ostettavaa. Huomenna olisi tarjouksessa Lumenen Natural Code -lakat, mutta tänään niitä vilkaisin eikä himoitsemaani oranssia näyttänyt olevan. Ääh mikä pettymys.

10 kommenttia:

 1. tuo on kyllä ihan totta, että chanelin ovat 100 kertaa parempia kuin normit :D ihanasti lakattu ja laitettu muuten :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä rahalla näköjään joskus saa laatuakin :D Kiitos paljon! (:

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen lakka. :)

  Ah, Seche Vite<3 Se on vaan paras!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, niin minustakin! :D Seche <3

  VastaaPoista
 5. Hienoy kynnet! :)
  Itsekkin kävin sokkarilla, mutta eipä ollut mitään. Huomenna kuitenkin käyn ostamassa maybellinen vihreää kynsilakanpoistoainetta, kun on tarjouksessa :)

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos (: Itseäni vaan harmittaa kun ei oikein mitään muita kynsitarvikkeita ole tarjouksessa kun kynsilakanpoistoaineita melkein ): Ajattelin kuitenkin itsekkin käydä nyt vilkaisemassa niitä Natural Coden lakkoja.

  VastaaPoista
 7. Oi tuo chanel! Ja mistä saa halvalla secheä? :)

  VastaaPoista
 8. Oi tosiaankin <3 Kicksistä saa Sechen päälyslakan hintaan 9.90€, normaalisti 13€ (:

  VastaaPoista
 9. Ihanat kynnet! =) Iteki Seche Viten ostettua mietin, et miten pärjäsin ilman sitä! =D
  Maksoin siitä sen normaalihinnan, kun ostin Kickistä, mutta oli sitte pakko ostaa lisää, niin Ebaystä löyty vähän yli viidellä eurolla :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos paljon (: Haha sitä ei ymmärrä miten paljon Secheä tarvitsee ennenkuin sen ostaa ensimmäisen kerran :D Täytyy itsekkin etsiskellä jostain muualta halvemmalla kuin tuo Kicksin hinta, tulee pidemmän päälle melko tyyriiksi :D

  VastaaPoista