tiistai 20. syyskuuta 2011

Kimalletta harmauteen

Näin niinkuin kirjaimellisesti (: Sain ihmeellisen vision harmaasta yhdistettynä kultaan ja koristelut vain ilmestyivät päähäni, kuten yleensäkkin. Olen näemmä ihastunut matattuun glitteriin, mutta tämän glitterlakan upeutta ei mattaus vienyt mihinkään, päinvastoin. Saattaapi näyttää jopa paremmalta.


Pohjalla harmaata lakkaa, joka toisessa sormessa kultaista glitterlakkaa matattuna ja joka toisessa kaarevan pisaran muotoisia strasseja ja isoja neliskulmaisia askartelustrasseja.


Olipa kynnet sitten eilisenkin lakan jäljiltä värjääntyneet ): Nyt alkaa tuntua siltä että vika on aluslakassa. Edellisen aluslakan aikaan ei tullut mitään värjäymiä, nyt sitten taas koko ajan. Ei voi olla sattumaa. Toiste en enää kyllä Mavalan Super Basea osta, ei hoida tehtäväänsä. Pullon käytän kuitenkin loppuun ja sitten otan käyttöön eilen löytämäni Nail Shieldin.


Käytetyt tarvikkeet:

-Mavala, Super Base
-Eveline, Happy Colours, 605
-Elf, Golden Goddess
-Mavala, Incolore (strassien kiinnitykseen)
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-Mavala, Mavadry
-strasseja
-strassitikku

Tästä ei kyllä tänään mitään kilometripostausta tule, olen ollut sekä migreeninen että huonovointinen koko päivän ja nyt jo väsyttää. Olempas minä kynsiaddikti :D Tekisin varmaan kynsiä vaikka molemmat kädet poikki!

4 kommenttia:

 1. Nätit kynnet! :)
  Minulla on tuo Konadin Base Coat toiminut loistavasti aluslakkana, jo kohta pitää tilata kolmaspullo puolenvuoden aikana. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :D Juuh olen blogistasi katsonutkin että käytät sitä ja hyvin toimii. Ajattelin itsekkin tilata pullollisen kunhan rahatilanne sallii (:

  VastaaPoista
 3. En yleensä ole harmaan ystävä, mutta nää on kyllä tosi nätit! :)

  VastaaPoista