keskiviikko 24. elokuuta 2011

Mustikki ja Mansikki

Tulipa taas tehtyä niin peruskynnet että huh huh. Jotenkin en itse tykkää kovin abstrakteista kynsistä, on kivempi jos on joku teema tai idea. Näissä kynsissä ei ole kumpaakaan. Lakkauksen ideointi lähti tuosta pohjimmaisesta glitterlakasta ja jotenkin en osaa tehdä mitään järkevää glitterlakoilla. Älkää käsittäkö väärin, toteutukseen olen kyllä tyytyväinen, ideaan en.


Pohjalla läpikuultavaa glitterlakkaa, vinosti peittävämpää punaista lakkaa kärkiin, kärjet rajataan sinisellä nail art -lakalla jonka päälle mikrohelmiä ja kulmiin tähtitarrat.


Olisi pitänyt antaa tuolle punaiselle lakalle mahdollisuus olla kynsillä ihan yksinään, on nimittäin sievä ja hyvin peittävä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Maybelline Colorama 54 Cherry Sweet
-Maybelline Express Finish 21 Red Berries
-Kiss Nail Art Pearl Blue
-kirkasta lakkaa mikrohelmien kiinnitykseen
-Mavala Mavadry
-mikrohelmiä
-kynsitarroja

Mavadryni on nyt liisteröitymässä ja loppumassa. VASTA nyt. Se on kestänyt isossa pullossa todella pitkään hyvänä ja taidan nyt pitäytyä tässä (: Pikkupulloja en enää osta, niitä saa olla koko ajan ostamassa. Täytyy vilkaista itseäni kiusatakseni paljonko Seche Vitellä ja Mavadrylla on hintaeroa. Seche Viteä pitäisi melkein kokeilla jo silkasta kynsibloggaajan velvollisuudesta :D

6 kommenttia:

 1. Hienothan noi on :) Värit sopee hyvin yhteen, ja kynsikorukin löytyy!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos :D Juuh muistin sen onneksi!

  VastaaPoista
 3. Minustakin tuntuu että tuota Seche Viteä on pakko kokeilla, kun kaikki sitä niin hehkuttaa. Itsekin olen ollut tyytyväinen mavadryhyn, koska ei ole tosiaan tuota liisteröitymistä tapahtunut puolen pullon kohdalla, kuten muilla on ollut tapana.

  VastaaPoista
 4. Totta! Mulla ainakin tämä iso pullo on kestänyt tosi hyvin juoksevana, nyt ihan pelkät pohjat jäljellä ja vaikka pientä liisteröitymistä on havaittavissa niin vielä lakkaa kelvollisesti (: Seche Vite on vaan niin kulttimaineessa.

  VastaaPoista