tiistai 30. elokuuta 2011

Sydämellistä

Voi ei :D Uskokaa kun sanon ettei näiden ollut tarkoitus näyttää verisuonilta. Tokihan sydän ja verisuonet kuuluvat yhteen mutta ei, ei kynsissä. Ei nämä silti epäonnistuneet ole (: Verisuonikynnet olisi ihan siistiäkin tehdä joskus punaisella värillä. Täytyykin miettiä halloweenlakkausta jo etukäteen...


Pohjalla vaaleanpunaista- ja glitterlakkaa, kärkiin töpötelty vaaleanharmaata, nail art -lakalla sydämien "johdot" ja sydänstrasseja niiden päihin. Näyttää monimutkaisemmalta kuin olikaan.


Huomasin tänään kampaajalla ollessani kauhukseni, että kynsikoruni oli tippunut tiehensä ): En tiedä yhtään mistä asti se on ollut poissa, olen niin tottunut siihen etten enää huomaa sen olemassaoloa. Voi surku. Onneksi kuitenkin se oli suht väritön yksilö niin ei hirveästi jää harmittamaan.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Depend 190
-Wet n Wild Kaleidoscope
-Miners Dove
-Kiss Nail Art Bikini Pink
-kirkasta lakkaa strassien kiinnitykseen
-Mavala Mavadry
-strasseja
-strassitikku

50 lukijaa tuli sitten tänään täyteen! Lähes tasan kaksi kuukautta siitä kun aloitin tämän blogin ja noin montaa ihmistä kiinnostaa hassut kynsiviritelmäni. Tervetuloa taas kaikille uusille ja toivottavasti viihdytte (:

5 kommenttia:

 1. Kivat kynnet :) Tuollaiset, mutta punaisemmat, ja halloween maisempi tausta olisi kiva halloweeninä.
  Onnea 50 lukijasta! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :D Juuh ajattelin ihan samaa! Järkyttävät verikynnet...

  VastaaPoista
 3. oii kivat (: mulle tuli mieleen jotkut tosi harvaoksaset pensaat joitten oksissa on sydämiä :D

  VastaaPoista
 4. Niinkö :D Awwwws. Kiitos (:

  VastaaPoista
 5. vieeläkin näyttää 34 lukijaa eikä sinua tai mirjaa näy listalla... Entäs kun käyt blogini sivulla, näkyykö sillo että minull aon 34 vai 36 lukijaa? Ja entä kun kirjaudut sisään blogisssani siis sillee lukijana, toimiiko se? :S

  VastaaPoista