lauantai 27. elokuuta 2011

Kesän viimeiset kukkaset

En kyllä tiedä tulevatko nämä olemaan kesän viimeiset kukat, mutta sovitaan nyt näin. Olen aivan tolkuttoman tyytyväinen näihin kynsiin! Tykkään ihan hirveästi. Kerrankin joku idea oli myös toteuttamisvaiheessa kelvollinen :D Ongelma kun tuppaa olemaan se perinteinen hyvä idea, mutta toteutus surkea. Ah, miten kivat kynnet <3


Pohjalla pinkkiä metallilakkaa, kärjissä vaaleanpunaista lakkaa, kukkafimoja värien rajalle, koristelulakalla kukkiin varret ja lehdet tarroista.

Laitoin tälläisen kuvan vaihteeksi, että yksityiskohdat näkyisivät paremmin (:

Minulla ei oikeastaan koskaan vielä ole kunnon metallilakkaa ollutkaan, mutta nyt pääsin sitäkin kokeilemaan. Oikeassa muuten olette, on vaikea levittää! Monissa blogeissa on tuskailtu asian kanssa ja totean saman itsekkin.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-StarGazer 234
-Flormar 121
-Kiss Nail Art Beach Green
-kirkasta lakkaa fimojen kiinnitykseen
-Mavala Mavadry
-fimoja
-tarroja

Mavadry on muuten uusi, ostin sen kuitenkin vielä toistaiseksi vanhasta tottumuksesta, ensi kerralla sitten Seche Vite (: Mavadry maksaa Anttilassa 10,90 ja Seche Vite Kicksissä 13€, joten hintaerokaan ei ole suuri. Joensuun Anttilassa oli muuten alelaarissa Mavalan kynnenvaalentajia/valkaisijoita hintaan 5€, jos jotakuta vaikka kiinnostaisi (: Itsekkin olisin voinut ottaa, muttakun on tuo Oriflamen valkaisunaamio vielä käytössä. Jos noita vielä vähän ajan päästä siellä on, taidan kyllä ottaa kokeiluun.

9 kommenttia:

 1. Kivat kynnet, ihanan kukkaiset :)

  VastaaPoista
 2. wAUUU! Minäkin tykkään noista! Noi fimopalat näyttää olevan aika paksuja, mullekin tulee aina noin paksut :D Tälläkin hetkellä paksuhkot fimot kynsissä...

  VastaaPoista
 3. Rose: Kiitos kaunis (:

  Nails1820: Kiva kun tykkäät :D Paksuja paloja on joo, mutta tällä kertaa ei kyllä ole oma vika (: Suurin osa kukista on nimittäin ostettu valmiina paloina. Teen kyllä itsekkin paksuja paloja joskus :D

  VastaaPoista
 4. On kyllä onnistuneet kynnet ja älä jätä kesän viimeisiksi, sillä mun mielestä kesää on vielä jäljellä... ja voihan sitä kukkia laittaa vaik ois kylmää ja pimeetäkin ;)

  VastaaPoista
 5. Haha (: Totta puhut! Ehkä seuraavat kukkakynnet onkin sitten otsikoitu tyyliin syksyn ensimmäiset kukkaset...

  VastaaPoista
 6. Ihanat! Fimot ja lehtitarrat tekevät noista kivan kolmiulotteiset. Mielestäni myös tuo pohjan metallipinkki ja tuo lehtien ja varsien vihreä luovat kivan kontrastin.

  VastaaPoista
 7. Oi kiitos! (: Tykkäsin näistä itsekkin paljon. Mukavaa että miellyttää silmääsi! (:

  VastaaPoista