maanantai 29. elokuuta 2011

Lumiperhosia ja jääkukkia

Nyt taidan sitten olla vähän etuajassa :D Tuli tehtyä talvivärinen ja -tyylinen lakkaus vaikka syksykin on  vielä kaukana. Ei voi mitään, pohjalakka oli niin täydellisen värinen talviteemaan joten tilaisuus oli käytettävä hyväksi (: Ja onhan tämä nyt onnistunut joka tapauksessa!


Pohjalla sinistä lakkaa, kulmissa strassikukkia ja perhosfimoja sekä dotting toolilla tehtyjä palloja ja lopuksi matattu. Lyhyesti ja ytimekkäästi kivat tuli.


Odotan kyllä kovasti siinä mielessä lunta ja joulua, että saisi kivoja teemalakkauksia tehtyä. Varsinkin joululakkaukset houkuttelisi kovasti, mutta kuka sellaisia haluaa nähdä elokuussa ):


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Depend 247
-kirkasta lakkaa strassien ja fimojen kiinnitykseen
-Wild and Crazy Montana
-Rimmel Lycra Pro Matte Finish
-strasseja
-fimoja
-dotting tool
-strassitikku

Ja nyt sitten kaikki uusia kynsilakkoja himoitsevat kuulolle :D Elfin verkkokaupassa on vain tänään 50% alennus kaikista yli 28€ ostoista. Tarjous on voimassa ilmeisesti vain puoleenyöhön asti Britannian aikaa, joten jos alkoi houkuttaa niin ostopäätöstä ei kannata kauaa vatvoa ettei mene ohitse (: Itsehän pistin jo tilauksen tulemaan, 16 kynsilakkaa ja joku kynsinauhavoide/öljy tms hoitotuote postikuluineen noin 19€. Ei paljoa kukkaroa kevennä! Alennuskoodi on siis CARNIVAL.


Tulin myös ostaneeksi vähän kynsienhoitotarvikkeita sittarista (: Kolmen appelsiinipuutikun ja kynsinauhaveitsen setti 3,90€ ja sivellin kynsien reunojen siistimiseen 8,90€. Ajattelin luopua epätarkasta vanupuikkotekniikasta ja hommasin tuollaisen ohuen eyelinersiveltimen jonka kanssa reunojen siistiminen on huomattavasti tarkempaa. Ja miten olenkaan ikinä pärjännyt ilman tuota kynsinauhaveistä?

15 kommenttia:

  1. wau... menin ihan sanattomaksi kun näin lakkauksesi! Ja hei ehkä minunkin pitäisi tilata tuolta elfin sivuilta, äkkii kattoo mikä lakkoja on myynnissä!!

    VastaaPoista
  2. Niinkö :D Taitaa olla ensimmäinen kerta kun mun lakkaukset mykistää jonkun... Juuh kannattaa vilkaista! (:

    VastaaPoista
  3. Onneksi äiti määrää nettitilaamisesta. Säästän paksun tukun rahaa nimittäin... :--D Mistä tota Rimmelin mattapäällyslakkaa saa ja hinta? :)

    VastaaPoista
  4. Voih :D Onhan se hyvä tapa säästää rahojaan. Mattapäälyslakkaa on saanut ainakin Anttiloista, Seppälöistä ja varmaan muistakin tavarataloista, mutta en ole tarkistanut tilannetta pitkään aikaan (: Luulisi edelleen löytyvän. Hintaa noin 8€ muistaakseni.

    VastaaPoista
  5. Onhan nuo nyt aivan ihanat kynnet. Eikä haittaa pätkääkään vaikka on vasta elokuu ja "talviset" lakkaukset, sitten voi talvella lakkailla kesäisiä. ;)
    Ja voi hitto kun menit paljastamaan tuon elf alennuksen, olin juuri päättänyt että on pidettävä tauko ostelusta mutta nyt saattaa olla että se tauko ei ehkä pidäkään. ;)

    VastaaPoista
  6. Voi kiitos (: Juu en anna vuodenaikojen estää inspiraatiota! :D Hahaha, suo anteeksi. Laitan tässä rahanmenoa kiertämään >:)

    VastaaPoista
  7. Heh. Tää on vaarallista tää blogien lukeminen. ;)

    VastaaPoista
  8. On tullut monesti huomattua sama asia... ;D

    VastaaPoista
  9. Jeps. Pystyisitkö laittamaan tänne tuon osoitteen, voisin käydä vain vilkaisemassa. ;)

    VastaaPoista
  10. http://www.eyeslipsface.co.uk/ Tuossapa tuo (:

    VastaaPoista
  11. Ihanat! Mä fiilistelin kans jo eilen lumihiutaleista kynsillä :)

    VastaaPoista
  12. Kiitos (: Tulisipa jo lunta niin kehtaisi itsekkin tehdä ihania lumihiutalekynsiä!

    VastaaPoista
  13. katoin et oon menettänyt kaksi lukijaa ja sä olit niistä yksi! :( Yhyyy

    VastaaPoista
  14. voi olla että blogger sekoilee koska kaksi eniten kommentoivia lukijaa (sinä ja mirja) ovat bloggerin mukaan ei enää lukijoita :(

    VastaaPoista