tiistai 16. elokuuta 2011

Tuiketta pimeneviin iltoihin

En kyllä yhtään tykkää syksyn tulemisesta. Valoa on jo nyt liian vähän kynsien kuvaamiseksi illalla, kauhuissani odotan mitä siitäkin tulee kun iltaisin on jo pilkkopimeää. Kuvanlaatu voi kärsiä melkoisen romahduksen ja sekös kynsibloggaajaa itkettää. Taitaa pimenevät illat vaikuttaa kynsiinikin, kun tänään tuli tälläistä tummempaa jälkeä muutamalla valopilkulla.


Alla tummansinistä lakkaa, koristeltu mikrohelmillä ja päälyslakaksi mattalakka, jonka päälle piirsin viivatähtiä :D Tähdet siis kiiltävät, pohjalakka ei. Tuo pohjalakka oli kyllä aivan ihana vähän vihertävä tummansininen, jonka väri meni lähes mustaksi mattalakan vaikutuksesta.


 Julistan myös tässä ja nyt, että minä kieltäydyn synkentämästä värimaailmaani syksyn ja talven ajaksi. Tässä blogissa tullaan siis edelleen näkemään neonvärejä sekä pastelleja vaikka lunta tupruttaisi.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Yssy 41
-L'oreal Jet Set Shine 400
-kirkasta lakkaa mikrohelmien kiinnitykseen
-Rimmel Lycra Pro Matte Finish
-mikrohelmiä
-dotting tool


Sain myös blogipalkinnon! Kiitos Nails1820 (:

Tässä haasteessa palkinnon saajan kuuluu kertoa lempiväri, lempiruoka ja unelmien matkakohde.


Lempivärini on sininen/turkoosi. En oikein osaa päättää ja osittainhan ne menevät sekaisinkin (:


Olen melko huono ruuan kanssa, joten lempiruokaa en osaa sanoa. Anteeksi :D


Unelmieni matkakohde on monen muun tavoin New York, iso omena. Joskus vielä minäkin sinne...Itseasiassa meillä on tuo sama kuva seinällä 3D-tauluna. Myös Tokio olisi kiva (:

Annan tämän palkinnon Rose's Nailsin Roselle, night sky nailsin jonsulle, Vapeurs d'acétone!:n Riikalle sekä Mimo's Nail Artin Prinsessalle.

Ja Charming Nails -blogissa pyörähti tänään käyntiin lakkauskilpailu! Käykäähän osallistumassa (:

8 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet ja kiitos palkinnosta! :)

    VastaaPoista
  2. Hihi, ehdin ensin :D

    http://criria.blogspot.com/2011/08/haaste.html

    VastaaPoista
  3. Minä täällä tilailen jo ja ostelen tummia kynsilakkoja talvea varten! :D Paljon punaisia tilauksessa ja haaveissa joulua varten... :D Talvella aion kyllä paljon glitterlakkoja käyttää kynsilakkojen päällä, että edes JOTAIN hienoa on. Ja varmaan teen niin että otan kameran mukaan kouluun että päivällä ehtii vaikka hypäril ottaa kuvii kynsistä :DD Noloo... Mut hei bloggaaja for life.

    VastaaPoista
  4. Nails1820: Hei toihan on hyvä idea että napsii kuvia kynsistä koulussa! (: Mua vaan pelottaa että jos mä en ota kuvia heti kun kynnet on valmiit niin ne menee pilalle kun onnistun aina sotkemaan ne johonkin :D Ja tottakai punaiset kuuluu jouluun (: Pääsisi jo tekemään joulukynsiä!

    Prinsessa: Ei kestä (:

    VastaaPoista
  5. Lähetän mun melkee 100 kpl fimoja sinulle ja lähetä sitten takaisin kun olet viipaloinut ne!
    Siis syy miks en tykkää viipaloimisesta on se, että en oo hyvä siinä! :D Niistä tulee joko liian paksuja tai sitten ne on nii ohuita että ne menee keskeltä poikki sillee oudosti o.o :(

    VastaaPoista
  6. Hahaha :DD Höh (: Mulla menee ihan hyvin yleensä. muutamasta saattaa tulla rikkonaisia mutta liian paksutkin menee yleensä käyttöön :D Eikä irtoa kynsiltä!

    VastaaPoista