tiistai 15. marraskuuta 2011

Tästä ei pinkki enää pinkimmäksi mene

Flormar se aina osaa yllättää <3 Todella ihana kirkas pinkkipinkki, neoninen sävy. Pariksi sille sopi Flormarin vaaleanvihreä crackle, jota onkin haluttanut jo pidemmän aikaa päästä kokeilemaan (: Täytyy myöntää etten kyllä yhtään tykkää valkoisesta lakasta neonlakan alla! Lakkauksesta tulee tajuttoman paksu ja puuromainen, se kuivuu huonosti ja valkoinen lakka näkyy usein rumasti kynsinauhoilla. En vain mitenkään saa sitä nätisti pois. Vaan minkäs teet, neonlakat eivät loista samalla lailla ilman valkoista lakkaa. Täytyy siis vain valita kahdesta pahasta se pienempi.


Pohjalla valkoista lakkaa pinkin alla, glitterlakkaa, vaaleanvihreää cracklelakkaa vinosti ja vaaleanvihreitä pisarastrasseja rajalle.


Nyt täytyy kyllä myöntää, ensimmäistä kertaa ikinä näitä kuvia on pikkuisen muokattu (: Valkoinen lakka näkyi niin rumasti kynsinauhoilla, että hävetti blogata sellaisia kuvia. Tein ensimmäisen photoshoppailuni ja muokkasin ne piiloon. Aika hyvin vaikka itse sanonkin! :D Paljon miellyttävämpi katsoa.


Käytetyt tarvikkeet:

-Oriflame, Nail Shield (lensi roskiin kuvausten jälkeen)
-Wild and Crazy, Montana
-Flormar, 407
-Wet n Wild, Wild Shine, Kaleidoscope
-Flormar, Graffiti Nails, G03
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassitikku


Päivän saalis! Tänään saapui kahdelta eri blogikirppikseltä tilaamani tavarat ja kävin sitten vielä Seppälässä vilkuilemassa alennuslaaria (: Siellä olikin kaikki kynsitarrat ota 3 maksa 2! Mikä tuuri <3 Valitsin sellaisia tarroja, missä ei ollut kukkia, kukkatarroja nimittäin pursuaa joka paikasta. Varsinkin nuo pienet liskotarrat ovat ihan huippuhauskoja! Lisäksi Seppälästä löytyi taas yksi Wet n Wildin alennuslakka, Mauve Frost(2€).

Wet n Wildin Lavender Creme, minersin Blue Monday ja Konadin laatta m4 tulivat Glitz & Glam -blogista ja ihana Minna oli laittanut kaupanpäälliseksi vielä kynsitarroja ja huulikiillon, jota en kuvaan laittanut (: Mahtavaa! Kynsikorut (joista kiva pinkki sudenkorento kuvissa) ja kukanmuotoiset strassit ovat sitten taas Nailicious -blogista. Oi vitsi, nyt olen taas iloinen (:

11 kommenttia:

  1. Kiva, että tykkäsit ylimääräisistä. :) Laittelin kaikille jotain ja ne meni aika summamutikassa, sillä ostajia oli aika paljon. :)

    Tosi makeita tarroja olet ostanut! Mä hävittelin juuri noita kukkatarroja toisille, kun niitä on ihan turhan paljon minulla.

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet! Olisin ostanut ton vaaleenvihreen graffitilakan tokmannilta mutta nitä ei enää ollu :C Noi liskotarrat on kyllä söpöjä, itellänikin on, mutta kynnellä ne oli pettymys kun eivät näkyneet kovin hyvin :/

    VastaaPoista
  3. Minna: Kyllä, ehdottomasti tykkäsin! Kiitoksia paljon (: Itselläkin noita kukkatarroja on kyllä joka sorttia niin mielummin tulee osteltua kaikkia muita aiheita.

    Marza: Kiitoksia (: Höh, harmi, on nimittäin tosi erikoisen värinen cracklelakka. Ehkä niitä tulee vielä lisää. Voi ei, täytyy sitten laittaa liskot jollekkin vaalealle pohjalle että eivät ihan huku lakkaukseen (:

    VastaaPoista
  4. Kivat kynnet :)
    Oliko siellä paljonkin niitä kukkatarroja, itsellä niitä ei taas enään ole? :D

    VastaaPoista
  5. Flormarin N008 on tosi upea neonpinkki, joka ei tarvitse alleen muuta kun aluslakan. Suosittelen ostamaan sen, jos vielä jostain löytyy..
    http://mimosnailart.blogspot.com/2011/10/aimo-plajays.html tässä mulla noi Seppälän liskot O.P.In Who The Shrek Are Youn? päällä, ja näkyy kyl tosi huonosti. Seuraavaksi pääsee kyllä mustan päälle. :))

    VastaaPoista
  6. Rose: Kiitos! (: Kyllä, kukkatarroja oli enemmän kun runsaasti, käy vain noutamassa omasi :D Toivottavasti tarjous on vielä tänäänkin voimassa!

    Prinsessa itse: Ooh, täytyy laittaa muistiin o: Tuota Flormaria mulla ei vielä olekkaan. Mielestäni nuo liskot näkyy ihan kivasti? :D Ainakin peukalossa siis. Apua, täytyykö liskoihin kokeilla sittenkin tummaa lakkaa... :D

    VastaaPoista
  7. Ihania ostoksia, tuollaiset yllätyslahjat ovat aina mukavia :)

    VastaaPoista
  8. Kyllä, aina saa hymyn naamalle nuo yllätykset (:

    VastaaPoista
  9. Ui ihanat, noi pisarastrassit näyttää kivoilta, tota vaaleenvihreää cracklea vasten. Kivan raikkaat :)

    -Kia-

    VastaaPoista
  10. Ihania ostoksia, ja hienot kynnet! (:

    VastaaPoista