tiistai 28. helmikuuta 2012

Kuolleiden ruusujen kauneus

Tämän (teko)taiteellisen otsikon teille tarjoaa runollinen Ine. Eilen värjättiin meikätytön hiukset supersuloisella vaalealla persikkavärillä, tänään oli vuorossa sitten yhteensopivat kynnet. Jos joku nyt miettii, niin tuolla harmaalla ei sitten ole mitään tekemistä meikäläisen kuontalon kanssa! Hassuja ruusuja tuli tehtyä, ensimmäistä kertaa koskaan, ja jos mieskin näistä kukkaset erottaa niin ovat sitten kyllä myös onnistuneita :D Hurjan söötit eikä harmaus haittaa sitä yhtään. Niin kivat <3



Pohjalla kullanhohtoista persikkalakkaa, koristeena dotting toolilla tehdyt ruusut, tarraterälehdet ja mattaus.

PW27 - nro 271

Seppälään rantautui viime syksynä tälläinen ihmeellinen pikkulakkamerkki kuin Pretty Woman. Ei muuten yhtään hassumpi sarja! Tähän mennessä olen omistanut vain kaksi glitterlakkaa, mutta nyt voin sanoa että ihan kivanlaatuisia myös ovat nämä peruslakat. Pretty Womaneissa on myös pikkulakaksi erittäin hyvä suti. Tämä kyseinen lakka ei ole peittävä, mutta harvoimpa tämänlaiset lakat ovatkaan. Ilman mattausta persikkaus ei oikein erotu vaan kulta on dominoiva väri. Matattuna söpömpi (:


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Pretty Woman, PW27
-Eveline, Happy Colours, 605
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-dotting tool
-tarroja


Päätän postaukseni kuvaan tästä erikoisesta Technicin lakasta, jonka löysin paikallisen Carlsonin alelaarista hintaan 2,50. Hauska! Mustalla pohjalla kirkkaanturkoosia glitteriä. Tulee luultavasti näyttämään tosi kivalta myös kynsillä (: Suuret on odotukset!

14 kommenttia:

  1. Nättejä ruusuja :) Sopii hyvin persikka ja harmaa :)

    VastaaPoista
  2. Hiuksista kuvat :) En osaa kuvitella persikan värisiä hiuksia :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Heh. Ei nämä nyt tasan tuon väriset ole kuin kynsissä. Tummemmat ja vähän kuparisemmat. Edellinen väri oli kirkkaanoranssi joten ei näistä ihan pastellipersikkaa saanut :D Mutta otetaan toivomus muistiin!

      Poista
  3. Aivan ihanat kynnet, näistä tykkään!<3 sopii tosiaan uuteen tukkaan kuin nakutettu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos (: Kyllä, oonkin näitä hiuksia muuten koko päivän tässä ihaillut! :D Pitääkin ottaa tavaksi tälläiset värjäyksen jälkeiset match-kynnet. Ootahan kun päästään siihen turkoosiin mitä ihastelin... :D

      Poista
  4. Mulla on samaa pretty womanin lakkaa, mutta mistä ihmeestä repäsit ton numeron?? Mä en oo löytänyt vaikka kuinka etsin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ainakin pullon korkissa viivakooditarran yläosassa lukee PW27 ja vertasin sitä muihin Pretty Womaneihin ja kaikissa tuo PW:n jälkeinen numero on eri (: Tuosta siis päättelin että on varmaankin lakan numero.

      Poista
  5. hauska otsikko! lol, kuolleiden ruusujen kauneus... kaunista. :D Ja ehdottomasti hiuksista kuva, en osaa myöskään kuvitella vaaleita persikanvärisiä hiuksiä hmm... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :D Ihan itse runoilin. Ei nämä nyt ihan niiiiiin vaaleat ole mutta pakko kai se kuva on sitten laittaa kun yleisö kerran pyytää :D Heh.

      Poista
  6. Mulla on toi Technicin lakka. Ja ainaki mun mielestä se o ihanan glitterinen <3 vaikkaki joku pohjalakka pittää ollakki, yksiksee näkyy liikaa oma kynsi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, täytyytkin muistaa laittaa musta lakka alle! (: Tosi nätti lakka minunkin mielestäni <3

      Poista
  7. Minulla on myös tuo Technicin turkoosihilelakka. Ostin sen joskus ennen joulua, mutta en oo vieläkään käyttäny sitä. Mulla taas on omat epäilykseni sen suhteen, koska oon joutunu pettymään mun muihin Technicin lakkoihin. Ostin ton lakan, koska se oli musta mielenkiintoisen värinen. Onhan harmaa (minusta se on harmaa, eikä musta) lakka, jossa on turkoosia glitteriä aika jännä yhdistelmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Technicit eivät tosiaan ole peittävämpiä lakkoja ja haisevat tosi pahalle, mutta itse olen silti tykännyt (: Täytyypä testata tuota lakkaa ja katsoa sitten miltä se vaikuttaa. Itse asiassa mietin melko kauan että sanoisinko pohjasävyä harmaaksi vai mustaksi, mutta päädyin mustaan :D

      Poista