tiistai 14. helmikuuta 2012

Laiskasti kimallellen

Ystävänpäivä vei voimat ): Väsyttää ihan turkasesti mutta uudet kynnet oli tehtävä, sillä ystävänpäiväkynnet olivat vähän kärsineet ja tarrat repsottivat sinne tänne ja näyttivät muutenkin rähjäisiltä. Kävin suunnittelemattomilla pikku ostoksilla ja ostin muutaman uuden lakan, joista tämä soma vaaleanpunainen kimaltelija pääsi kynsille ensin (: Livenä eivät ole ihan niin läpinäkyvät kuin kuvissa lähinnä kimaltelun ansiosta ja tykkään siitä kimalluksesta kovasti.



Pohjalla vaaleanpunaista glitterlakkaa, koristeena glitterkärjet ja ilmapallotarrat.

Party Pink - nro 263

Tämä Party Pink on ihan jännä. Ei tästä peittävää saa millään, mutta ei näytä pahaltakaan. Levitys on vähän hankalaa, lakka lähtee liikkumaan jos liian monta kertaa samasta kohtaa sutii. Kuivuu tosin erittäin nopeasti ja on hyvin nätti!


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Technic, Party Pink
-O.P.I , Rainbow Connection
-Seche Vite
-tarroja

Pahus kun kamera halusi ottaa kuvan ilman salamaa ): 

Tässä vaatimattomat ostokseni Seppälästä (: Käytiin miehen kanssa paikallisessa kauppakeskuksessa iltasella ja samalla sitten vilkaisin vähän kauppoja, varsinkin kun Seppälästä sai yhdestä tuotteesta ystävänpäivätarjouksena -30% alennusta. Alennuksia oli sitten lisääkin, kuten kaikki kosmetiikkatuotteet ota 3 maksa 2 :D Tosin, näistä Technic ja Wet n Wildit löytyivät alepöydästä kahden ja yhden euron hintaan, Beautyuk:t olivat -60% alelaarissa reilun euron ja -30% alennukseni käytin tuohon ihanaan metallilakkaan (: Nämä kaikki siis yhteensä reilun kahdeksan euroa. Olkoon tämä nyt pienimuotoinen ystävänpäivälahja itselleni ja täytyihän lakat ostaa kun halvalla sai!

4 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet ja ihanan värisiä lakkoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia (: Noita kahta Wet n Wildia oli Seppälässä eurolla vielä jäljellä jos kiinnostaa (:

      Poista
  2. Tosi kivat! Toi OPI on niiiinn ihana! Mul on tosta samasta kokoelmasta vihreä glitter. Muuten mun blogis on arvonta käyppä tsekkaa ;) http://mybigbangtheorys.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! (: Rainbow Connection on kyllä tosiaan kaunis <3 Ja kiitos vinkistä!

      Poista