torstai 7. heinäkuuta 2011

Anna mulle tähtitaivas

Kaikki varmaan tietävät sen tunteen kun näet vaikka ihanan lakan ja tiedät heti mihin haluat sitä ehdottomasti käyttää? Minulle tuli tuollainen olo heti kun näin nuo kuutarrat. Tiesin että ne tulee yhdistää tummansiniseen ja tähtitaivaaseen (: Vasta nyt tuli lakkajonossani vastaan täydellinen tummansininen ja pääsin toteuttamaan ideani.Ideahan on siis pelkistetysti: tarrat keskelle, konadilla tähtiä ympärille ja sinisävyistä glitterilakkaa päälle. Olen tosi ihastunut näihin! Onnistuivat todella hyvin ja näyttävät kivalta. Ei ehkä ihan kesäisin mahdollinen lakkaus mutta silti.Tuo käyttämäni glitterlakka on Max Factorin mutta samantyylinen on esimerkiksi Wet n Wildin Hallucinate. En ole kyseistä lakkaa itse käyttänyt mutta kuvien perusteella ovat hyvin samankaltaisia.Käytetyt tarvikkeet:
-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Maybelline Salon Expert jolle en löydä nimeä
-Konadin keltainen erikoislakka
-Max Factor Nailfinity 899 Extra Glitter
-Mavala Minute Quick-Finish
-Wild & Mild merkkiset tarrat Seppälästä
-Tähtikuviot Konadin laatasta m3

Aiemmin mainitsemalla lakkajonolla tarkoitan sitä jonoa, minkä uudet lakat muodostavat pöydälleni. Tällä hetkellä ideoin lakkaukset ottamalla aina seuraavan jonosta. Tuleepahan kaikki lakat testattua ainakin kerran.

Ja sain sähköpostia että yksi massiivinen tilaamani lakkapaketti lähtee kohti Joensuuta tänään! On se ihmeellistä miten hyvälle mielelle pari (tai viisitoista) uutta lakkaa tytön voi saada (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti