sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Tyylikkäästi neonpinkkiä

Taisin olla ennustaja, kun sanoin että tänään kynnet paremmalla tuurilla. Näistä kynsistä tuli niin ihanat, että tuijottelen näitä itsekkin koko ajan! Neonpinkki näyttää upealta näin kesäisin ja hopean ja mustan yhdistelmä sopii siihen kuin nappi otsaan. Leimailutkin onnistuivat erinomaisesti kerrankin, mitä muuta voi toivoa?


Alla siis sitä eilistä liisteröitynyttä valkoista Evelineä, joka parantui huomattavasti kun lisäsin muutaman tipan ohentajaa. Olisi ollut niin sääli heittää pois lähes puoli pulloa melkein kelvollista lakkaa.Värilakkana neonpinkkiä, kärjissä töpöteltynä hopeaista mikroglitterilakkaa, päällä konadoinnit mustalla erikoislakalla ja kynsien tyvessä jonkinlainen puolikuumaalauksen yritys :D


Olen niin tyytyväinen että voisin kuolla! Päälyslakka vähän sotki joitakin leimoja, mutten anna sen häiritä. Jopa mieheni kehui näitä hienoiksi (: Hän on kyllä todella hyvä laadunvalvoja, sanoo suoraan mitä mieltä on, eikä kaunistele.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Eveline Pastel Colours 034
-Depend nimetön
-Beautistyle 89
-Konadin musta erikoislakka
-Mavala Minute Quick-Finish
-Kuviot Konadin laatasta M9
-Dotting tool (puolikuut)

Myrskyn jälkeen tulee siis poutasää ja epäonnistuneiden lakkausten jälkeen mestariteos. Muistakaapa se, rakkaat lukijat!

2 kommenttia: