perjantai 29. heinäkuuta 2011

Kuin tuli ja vesi

Tänään vuorossa siis jakomielitautisia perhosia. Idea lähti itseasiassa tuosta glitterlakasta: se sisältää turkooseja ja punaisia glitterpaloja. Eikun samanväristä lakkaa ja samanväriset perhoset koristeeksi. Homma oli tosi yksinkertainen mutta jotenkin näistä tuli tolkuttoman hienot.

Otin n. 50 kuvaa kynsistäni ja tämä oli niistä paras. Surullista.

Pohjalla toisella puolella sininen ja toisella puolella punainen lakka, glitterlakkaa päälle ja lopulta pari perhosfimoa. Helppoa.


Minähän siis teen tämmöiset jutut käsin, ei riitä kärsivällisyys teippien kanssa suhraamiseen. Pari kertaa olen yrittänyt mutta lakat lähtivät tiehensä vaikka kuinka yritin saada teipistä vähemmän tarttuvaista. Ihan hyvin alkaa jo sujua (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Rimmel 60 Seconds 825 Sky High
-Eveline Happy Colours 498
-Ivsty 39
-Mavala Mavadry
-fimoja

Ja juuri kun eilen pääsin sanomasta etten haista enää kynsilakkoja. Tuo Ivsty haisi niin pahasti jollekkin metalliselle tai maalille että jopa minulle tuli huono olo. Eräällä toisellakin kirppislakalla on sama ominaisuus, tosin niin pahana että harkitsen jopa ko. lakan hävittämistä, mitä en missään nimessä koskaan haluaisi millekkään lakalleni tehdä. Sillä ei vain oikeasti voi lakata, se haisee niin hirveälle ja en edes tiedä onko sitä enää terveellistäkään käyttää. Mikään marketista ostettu lakka ei kyllä koskaan haise metalliselle maalille, liekkö vain kiinalakkojen ominaishaju (:

8 kommenttia:

 1. Kyllä kyllä! Hurjan hyvin värit passaa yhteen vaikka en olis itse kyllä keksinyt yhdistää :) Hienon lisän antavat vielä perhoset. Me like!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos (: Mä olen aika ennakkoluuloton värien kanssa. Joskus onnistuu ja toisinaan taas ei.

  VastaaPoista
 3. Hurjan kauniit kynnet ja todella onnistunut värien yhdistely! Upeat!

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos (: Tässähän ihan punastuu.

  VastaaPoista