keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Häivähdys 70-lukua

Tämänpäiväinen väriyhdistelmä näytti ihan kivalta pulloissa. Miksi kynnellä siitä tulee mieleen lähinnä 70-luvun keittiönkaapit ja hipit? Sen täytyy olla tuon oranssin syytä. Anytimen Auringonkukka on itsekkin jo niin vanhaa tavaraa että sillä saa vain retroa aikaan.



Tuo vinolakkaus on tehty Rimmelin Berry Brightillä, joka on itselleni aivan täysi mysteeri. En ole koskaan missään nähnyt tuommoista pulloa, liekö edes suomalainen. Googlekaan ei ole osannut vielä auttaa. Lakka näyttää kyllä melko vanhalta, olisikohan siinäkin sitten syytä siihen, miksi lakkaukseni näyttää isoäidin verhoilta.



Värien raja on toteutettu isommilla ja pienemmillä strasseilla. Nuo isommat ovat kyllä jo melkein naurettavan isoja :D



Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Anytime Go Colour 8 Auringonkukka
-Rimmel Fashion Finish 94 Berry Bright
-Wet n Wild Wild Shine Kaleidoscope
-Mavala Minute Quick-Finish
-Strasseja
-Strassitikku

Olen muuten kuvia katseltuani huomannut, että osa on vähän sumeita ja rakeisiakin ehkä. Tämä johtuu puhtaasti siitä, että käytössäni on vain pokkari. Järkkärillähän saisi parempia kuvia, mutta tässä elämäntilanteessa en tule sellaista hankkimaan. Olen pahoillani siitä ja toivon että kuvien laatu ei saa ketään harkitsemaan päiviensä päättämistä (:



Lopuksi vielä ostoskuva! Tämä pastellinen paketti tuli huuto.netistä, postikuluineen 3,45€. Järjestyksessä Loreal Holographic Shine 807, Loreal Jet-Set Shine 400, Maybelline Colorama 3 Tutti Fruitti (ei kirjoitusvirhe, pullossa oikeasti lukee noin :D ) ja 04 Strong Mint sekä Luminelle 05 Mauve Captivant. Tuohon Luminelleen olen ainakin ihan rakastunut! Lakat olivat käytettyjä, mutta kaikissa kuitenkin yli puolet jäljellä. Minä tyttö se osaan tehdä hyviä kauppoja, vaikka itse sanonkin (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti