tiistai 5. heinäkuuta 2011

Merellistä tunnelmaa

Näihin kynsiin sain idean tuosta Miss Selenen turkoosista lakasta :D Itse lakkahan ei peitä yhtään mitään ja onkin varmaan tarkoitettu muiden lakkojen päälle efektiksi. Yritin ensin kerrostaa sitä. Pääsin neljään kerrokseen kunnes luovutin ja tein sen päälle liukuvärin töpöttelytekniikalla. Ja siitähän tuli oikein hyvä pohja tälle merimaailmalle (:


Kala, meritähti ja meduusa/mustekala on tehty dotting toolilla piirtämällä, kalalla ja meduusalla on lisäksi strassit silminä ja meritähden päälle lisäsin vielä Wild and Crazyn Ticklish Toesia kimalteeksi. Oranssit kalat ovat fimopaloja ja pikkurillin kuplat Konadin laatasta m16. Käytän muuten fimojen leikkaamiseen avomieheni Leathermania. On loistava siihen hommaan!Itse olen erittäin tyytyväinen näihin! Jopa vasemman käden piirtelyistä tuli ihan tunnistettavia, joskin elukat on tehty vähän lapsekkaan näköisiksi (: Naiivia taidetta.
Käytetyt tarvikkeet:
-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Miss Selene 152
-Anytime 16 Soitto
-H&M Bella's Choice
-Eveline Happy Colours 499
-Eveline Happy Colours 516
-Wild and Crazy Ticklish Toes
-Konadin pinkki erikoislakka
-Konadin laatta m16
-Mavala Minute Quick-Finish
-Kalafimoja
-Strasseja
-Strassitikku
-Dotting tool

Huhhuh. Hirveä määrä lakkoja meni kyllä näihin kynsiin. Nuo Evelinen lakat ovat muuten erinomaisia laadultaan ja tykkään käyttää niitä koristeluissa kun ovat peittäviä jo yhdellä kerroksella. Värivalikoimaa on, joten napatkaa muutama mukaanne jos jossain näette (:

2 kommenttia:

  1. Tosiaan nuo Evelinen lakat on hyviä, itelläni on kolme niitä. Ostin tarjoustalosta kun oli alennuksessa 3kpl 3e. Tuli mieleen ihan mun Paavo Pesusienikynnet, kun tein niihin samantyylisiä meduusoja. Tosi kivat kynnet!

    VastaaPoista
  2. Jep alennuksesta minäkin olen omani hamstrannut (: Ai meduusat on näinkin yleinen aihe kynsissä :D Haha. Kiitos paljon (:

    VastaaPoista