keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Musta on pinkin kaveri

Huh! Sain itseni kasattua eilisen koristetulituksen jälkeen ja tänään teinkin jotain vähän enemmän järjestäytyneempää ja vähemmän tilpehööriä sisältävää. Musta ja pinkki on kyllä niin klassinen (lue. kliseinen) yhdistelmä, mutta menköön. En sentään laittanut mustaa cracklea pinkille pohjalle.


 Alla pinkkiä shimmerlakkaa, kärkiin töpötelty mustaa, päälle pinkkiä cracklea, kukkastrassit joka toisessa kynnessä ja koko komeus vielä matattu.


Mikähän siinä on, että teen oikeaan käteen paljon paksumpia lakkakerroksia kuin vasempaan. Kuvissa vasen käsi, jossa crackle on pientä ja sievää. Oikeassa kädessä taas halkeilut ovat paljon isompia, enkä edes yrittänyt mitään sellaista. On todella kivaa kun peruslakkaamisessakin oikea käsi on aina täysin peittävä ennen kuin vasen. Argh.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Lumene Quick & Chic 117 Kesän odotus
-Rimmel 60 Seconds 800 Black Out
-Isadora Graffiti 803 Masterpiece Pink
-Mavala Minute Quick-Finish (strassien kiinnitykseen)
-Rimmel Lycra Pro Matte Finish

Voi itku tätä kesää ja ihmisten kesälomailua >: Olen huutanut ja maksanut huuto.netistä kaksi pakettia, toisen jo viikkokausia sitten, mutta ilmeisesti ihmisillä ei ole aikaa hoitaa bisnesasioita hyvillä ilmoilla. Pakostakin sitä miettii että miksi edes laittaa mitään myyntiin pahimpaan loma-aikaan, jos ei kykene toimittamaan ennen syksyä. Olisi myös tosi kiva jos ilmoitettaisiin että olen lomalla ja tulen silloin ja silloin, mutta ei. Maksuilmoitukseeni ei edes vastata ja sitten minä saan odotella viikkokaupalla että milloinkohan paketti lähtee vai lähteekö ollenkaan. Huoh. Ja tämän vuodatuksen teille tarjosi erittäin turhautunut Ine.

Oikeasti olen tosi kärsivällinen näiden kanssa ja ok, jos paketti saapuu vasta jouluksi olosuhteiden pakosta mutta tämä epätietoisuus käy hermoille >: Onneksi paketit ovat niin ihania että niiden saapuessa en enää mitään ongelmia muistakkaan (: Tulisivat vain pian!

ps. Mavalan päälyslakka on taas kerran lopussa ja liisteröitynyt. Eikun uutta ostamaan... Ja se Montana on edelleen hakusessa.

5 kommenttia:

 1. Älä sitä Mavalaa, rahat menee ihan hukkaan ku se lii8steröityy puolessa välin pulloo... Mie löysin Tokmannilta (juu oon siis Joensuusta kans ;D) Eveline-merkkisen päällyslakan hintaan 6,90. Pullossa taitaa olla 8 tai 10ml lakkaa ja on yllättävän hyvää :)

  VastaaPoista
 2. Niinkö o: Täytyypä käydä vilkaisemassa. Kiitos vinkistä! (:

  VastaaPoista
 3. Paitsi että olikos se pikakuivattavaa? Minä nimittäin semmoista tartteisin >:

  VastaaPoista
 4. Ensimmäiset näkemäni oikeasti hienot crackle-lakkaukset!! :))

  VastaaPoista
 5. Voi Prinsessa, ihan liikutuin tuommoisista kehuista (:

  VastaaPoista