perjantai 22. heinäkuuta 2011

Ensikosketus mikrohelmiin

Kenellekkään ei varmasti tule yllätyksenä että tänään blogiin ilmestyy mikrohelmiä sisältävä manikyyri :D Eilen saatuja uusia koristeita piti toki päästä testailemaan ja ihmettelemään. Etukäteen pelotti, että jos näitä onkin tajuttoman vaikea saada kynnelle tai sitten ne pomppivat kaikki tiehensä pöydältä. Mitään kauhuskenaarioita ei kuitenkaan toteutunut ja casualtitkin jäi pariin karanneeseen helmeen. Ovat lisäksi niin staattisia, että tarttuvat metallisiin pinsetteihin kivasti ja ne on helppo siirtää kynnelle. Huh, turhaan pelkäsin! Näitä tullaan jatkossakin näkemään. En tosin nyt vain uskalla kamalasti koskea näihin, etteivät lähde irti.

Klikatkaa toki isommaksi että vyökuviot näkyvät paremmin (:

Alla oranssinpunainen värilakka, päälle konadoitu vihreitä vyökuvioita, vöihin koristeeksi mikrohelmiä ja mattapäälyslakka. Leimailut ovat kyllä siitä hauskoja, että menevät sotkuun kun päälyslakkaa laittaa. Odotin tunnin ja päätin että menköön, enempää en jaksa. Konadin päälyslakkaa en omista enkä viitsi ruveta tilaamaankaan kun pitäisi tilata vähän enemmän tavaraa kerralla jotta kannattaisi. Jos jostain Konadpisteestä sattuisin bongaamaan niin voisi mukaan lähteäkkin, mutta Helsingin Stockalta en ainakaan mokomaa löytänyt vaikka pyörinkin ympäriinsä kuin lottopallot lauantai-iltana.


Tuo Hot Looks -lakka oli myös ihan ihmeellinen koostumukseltaan. Jo ensimmäisellä kerroksella kynsiin tuli kyllä kirkas väri, mutta peittämään se ei ruvennut sitten millään ja luovutin kolmanteen yritykseen. En ole kyllä moiseen törmännyt ennen.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Collection 2000 Hot Looks 6 Juicy
-Konad vihreä erikoislakka
-Kirkasta lakkaa helmien kiinnitykseen
-Rimmel Lycra Pro Matte Finish
-Kuviot Konadin laatasta M9
-Mikrohelmiä

Ja sainpas sitten ensimmäisen blogihaasteeni Nails1820 -blogista. Laitan sen tähän lopuksi (:

KUKA: 20-vuotias nuori neiti. Olen kevään 2010 ylioppilas ja nyt opiskelen tietotekniikan insinööriksi ja aion erikoistua tietoliikennetekniikkaan. Kynsienlaiton lisäksi harrastan japanilaista animaatiota (anime) sekä sarjakuvaa (manga). Ine on pelkkä internetnimi eikä sillä ole mitään tekemistä oikean nimeni kanssa (:

MITÄ: Tämä on siis kynsiblogi, jossa ei muuta tulla näkemään. Minulla on kuulema syntymästäni asti ollut erittäin kauniit kynnet ja ala-asteajoista asti äitini on minua rohkaissut niitä korostamaan. Niihin aikoihin lakkailin vain yksivärisiä kynsiä ja sekin välillä jäi, kun en osannut kynsiäni hoitaa ja ne kellastuivat liiasta lakkailusta. Tämän vuoden maaliskuussa nail art -kärpänen haukkasi sitten oikein kunnon palasen ja vanha 50 pullon lakkakokoelmani on kasvanut pariinsataan. Blogia aloin kirjoittamaan hetken mielijohteesta. Olin kuitenkin seurannut muiden kynsiblogeja jo pidemmän aikaa.

MISTÄ: Tällä hetkellä Joensuusta: muutin tänne miehen perässä viime syksynä Tuusulasta.

MILLÄ: Applen "vanhalla" muovisella MacBookilla enkä suosittele. Tulevan ammattilaisen vinkki, älkää sotkeentuko Applen tuotteisiin (: Ostan uuden koneen heti kun saan tarpeeksi rahaa.

MILLOIN: Joka päivä. En ole töissä joten minulla on kaikki maailman aika. Täytyy katsoa asiaa uudestaan kun koulut taas alkavat.

Tunnistajat tunnistaa jne. Nyt pitäisi kai haastaa ihmisiä? En oikein tiedä mihin asti tämä haaste on levinnyt, joten teenkin ovelasti ja haastan kaikki blogia kirjoittavat lukijani, jotka eivät ole vielä tätä tehneet (: Napatkaapa haasteesta kiinni!

2 kommenttia:

  1. Määki olin noiden mikrohelmien suhteen tosi epäluuloinen, mutta ihan kivojahan ne on. Varmaan kokeilen toistekin, kun tuli useampi pieni pullo ostettua.

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä se ensijärkytyksen jälkeen lähtee sujumaan (: Rohkeasti vaan! Itsekkin ehkä haluaisin lisää värejä, vaikka kulta ja hopea on onneksi tosi monikäyttöisiä.

    VastaaPoista